System Upgrade !
-
BİRİMLER MARKA CPU Athlon 64 X2 6400+ AM2 MAINBOARD
Gigabyte GA-MA790FX-DQ6 RAM
HyperX D2KH DDR2 800 4096MB (2x2048MB) KIT HDD
SEAGATE > 500GB 7200RPM 16MB SATAII NCQ EKRAN KARTI HIS 512MB ATI Radeon 3870 IceQ 3 Turbo(PCI-E) CPU SOĞUTUCU*
ZALMAN CNPS-9700NT
s.a. aranızda bu sistem parçalarından birine sahip oln filan var mı? yani öneri almak istiyorum.. yani sorun yaşayanınız veya tavsiyeleriniz olrsa yrmdlarınızı bekliyorum... !
-
Hardiski 2 tane yapip atraksyonlara `bas` vurabilirsin! Ne kadar toplam bunun?
-
sanırım o/c yapacaksın ekran kartının o/c değerlerine denk gelmiştim bi sitede performansı güzelmiş hdd 500 gb 32 mb önbellekli var bende iyidir sorun çıkarmadı ve sessiz işlemci soğutucusu zalman tek geçilir zaten ama işlemci hakkında q6600 iyi o/c yapılıyor onu almanı tavsiye ederim yine test incelemelerinde dikkatimi çekmişti
-
? ::D anlamadım... ddğnden.. toplam fiyat filan mı? (yaklaşık 900 ytl'ye filan getirirm)
-
32 önbellekli baktım da... işin garip tarafı şu.. 16, 32 den daha pahalı.. ve sorduğumda donanım hatası olduğundan düşüktür die cevap aldım :D:D .... ki o yüzden iice inceliyorum :D
-
HyperFibrat bunu yazdı:
-----------------------------
32 önbellekli baktım da... işin garip tarafı şu.. 16, 32 den daha pahalı.. ve sorduğumda donanım hatası olduğundan düşüktür die cevap aldım :D:D .... ki o yüzden iice inceliyorum :D
-----------------------------sanırım onun sebebi ya yazım hatasıdır ama 32 mb önbellekte elektrik birden kesilince 16mb den daha fazla veri kaybı oluyor bilmekte fayda var
edit: bu adrese bak hdd ler sekmesini aç seagate 500 gb 16 ile 32 fiyatlarına bak ucuz değil daha pahalı
http://www.novabilgisayar.com/pc.asp
-
black_lord bunu yazdı:
-----------------------------HyperFibrat bunu yazdı:
-----------------------------sanırım onun sebebi ya yazım hatasıdır ama 32 mb önbellekte elektrik birden kesilince 16mb den daha fazla veri kaybı oluyor bilmekte fayda var
-----------------------------heralde... bilgi içn saol.. bunu bilmem ii oldu
-
zalman cnps 9700 var bende presscot 3.0 eskiden 60 tan aşağı inmiyordu artık 45 civarı falan çalışıyo hemde minimum devirde ayrıca neredeyse hiç ses çıkarmıyo kesinlikle tavsiye edrim
-
intikam91 bunu yazdı:
zalman cnps 9700 var bende presscot 3.0 eskiden 60 tan aşağı inmiyordu artık 45 civarı falan çalışıyo hemde minimum devirde ayrıca neredeyse hiç ses çıkarmıyo kesinlikle tavsiye edrim
merak etme! zalman bu konuda bir numara :D ... yani gzmde o garanti :D