T-Bot Yardım..
-
tbot@hotmail.com adında bir msn robotu var arkadaşlar yaklaşık 9 tane dil cevirebiliyor merak ettiğim ingilizceden almancaya ceviri yaparken cümleyi dogru ceviryor mu? Almanca bilen arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.
-
ilk defa dsenden duydum bi ekliyim botu bi
-
bende online olmuyor bile!!!
-
adresi yanlış vermişim mtbot@hotmail.com
-
Benim verdiğim ingilizce cümle:
Jordan on Saturday announced that it will dispatch aid convoys to the West Bank and Gaza Strip this week as Israeli troops shot dead a 14-year-old Palestinian near Nablus yesterday, saying he was holding a petrol bomb in an area where Arabs and Jewish settlers have clashed violently this month.
Tbot'un yaptıgı çeviri
Jordanien am Samstag bekannt, dass es hilfskonvois auf die West Bank und dem Gaza-Streifen dieser Woche Versand wird als israelische Truppen tot eine 14-Jahr-alten palästinensischen in der Nähe von Nablus sagen erschossen, er eine Benzin-Bombe in einem Bereich halten wurde wo Araber und jüdische Siedler gewaltsam Monats gegenüberstanden haben gestern.
arkadaşlar almanca bilmediğim için ne kadar dogru ceviriyor öğrenmek istiyorum arkadaşlar yardımcı olun lütfen çok önemli adamlar botun tanıtımında artık ingilizce bilen herkes 9 dil konusabilecek diyor acaba dogrumu ceviryor yardım cı olun lütfen.
-
onu bilmemde ben ingilizce arapça yaptım. sonra - koyam sana yazdım cevap olarak - sana koyam dedi:D
-
La how are you diyorum
infamous-lp.4ngel:
إذا كنت تتحدث اللغة عربي ، أدخل 1
Wenn Sie Deutsch sprechen, wählen Sie 2
If you speak English, type 3
Si habla Español, escriba 4
Si vous parlez Français, tapez 5
Se parli Italiano, digita 6
日本語を話す場合は、7と入力してください
구사 언어가 한국어이면, 8를 입력하십시오.
Indien u Nederlands spreekt, schrijf dan 9
Se você fala Português, digite 10
如果您会说简体中文, 请键入11
如果您會說繁體中文,請鍵入12bu geliyo :D
-
kardeşim orda dil seciyosun 3 ingilizce sonra birdaha geliyor ordanda almancayı seciyorsun