folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder T-Shirt Bastırmak İcin Önerdiginiz Bir Yer ?

T-Shirt Bastırmak İcin Önerdiginiz Bir Yer ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

toplu olarak t-shirt bastırmayı dusunuyoruz bi organizasyon icin. hazırda tish-0 var ama sizin "surası daha kalitelidir" dediginiz bir yer varsa ögrenmek isterim. özellikle fiyat konusunda yardımcı olabilecek bir yer ?

tahribat t-shirtleri gayet saglamdı, uzun suredir giyiyorum, her seferinde makinada yıkandı ama tas gibi saglam. bu konuda da bizi yarı yolda bırakmazsa iyi olur.

öneri verecekler icin simdiden tesekkürler..

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek

Sanırım baskı için süblimasyon ya da serigrafi yöntemi kullanılıyor. Serigrafi yöntemi maliyet olarak büyük siparişlerde daha avantajlı ayrıca baskısı doğrudan kumaşa işlediğinden kolay kolay da çıkmaz, solmaz, etmez.. En kaliteli yöntem bence serigrafidir (yani ipek baskı, ahtapot makinelerle yapılıyor)...

Süblimasyon yöntemi ise inkjet ya da lazer yazıcılardan alınan çıktının ısıyla transferi ile yapılıyor diye biliyorum. Kırtasiylerde ve çoğu yerde süblimasyon kullanılıyor. Çok hızlıdır ve az baskı yapılacaksa maliyeti tshirt başına en fazla 5 tl felandır diye düşünüyorum. Kalıp çıkarmaya gerek olmaz felan....

Tisho nun ve diğerlerinin perakende az sayıda sipariş için ipek kalıp çıkartacağını sanmıyorum dolayısıyla büyük ihtimalle lazer den transfer baskı yapıyorlardır.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

renegadealien

:)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
Toplam Hit: 875 Toplam Mesaj: 3