T-Shirt Bastırmal İstiyorum. Kimde Veya Nerde Yaptırabilirim?
-
mrb. arkadaşlar. kendi istediğim şekilde (yazısı ve resmi benim tarafımdan tasarlanacak olan) t-shirt bastırmak istiyorum.birkaç tane firma buldum fakat sizin bildiğiniz ve GÜVENDİĞİNİZ bi firma varmı yapabilecek?? yardımlarınızı bekliyorum
-
türkiyenin her yeri dahilmi !!!
-
ben zonguldaktayım. siparişi veririm ve kargo faln öle iletişime geçmem lazım yani. istanbul ankara fark etmez yani. ucuza bulmam lazım.
-
tişört dizayn edebileceğin siteler var sonra yolluyorlar istrsen online ödeme yapıyorsun. bi araştır bu sitede de vardı.
-
-
Beşiktaşta Barbaros bulvarını cıkarken var sağda biyer.Adamlar Tahribat t-shirti kadar desene sahip bi t-shirti 30 YTL ye basıyo.. Ama miktara bağlı diyolar ne kadar fazla t-shirt o kadar az para..
-
hacı normal baskıyı reklamcılar yapıo ama boya baskı oluyo dandik oluyo sen reneyle irtibata geç onun yaptırdığı plastik baskıydı kaliteliydi ama onun içinde biraz sayının çok olması lazım 50-60 yeterli ama az diosan https://www.tish-o.com.tr/
ben bi tane bastırmıştım idare güzel di
-
ben 30-40 tane falan bastıracam. ya internette araştırdım birkaç firma var ve kargosu falan olsun yaklaşık 35ytl yi buluyor(www.tish-o.com çok daha pahalı). biraz daha ucuz şirketler aramaktayız. etrafınızda yada sizden biri varsa bu işle meşgul olan ona yaptıralım da bizden biri de ticaret yapmış olur diye düşündüm yani.
Toplam Hit: 1997 Toplam Mesaj: 8