T-Shirt İşi Hakkında Fikirleriniz
-
Arkadaşlar son zamanlarda t-shirt almak için gitti gidiyor da baya bir dirsek çürüttüm.Ancak beğendiğim modeller çok az ve çok pahalı.Beğendiğim modeller böyle klasik yada ünlü markaların şeyleri değil.Sadece eğlenceli ve üzerinde karı kız resmi olmayan böyle basit görünen şeyleri beğenmiyorum.
Bu arayışın üzerine T-Shirt işine girme fikri doğdu.Şu anda çalışıyorum ve biriktirdiğim bir param var.Geniş çapta tasarımlar yapıp bu tasarımlardan 1'er tane numune yapıp GittiGidiyor'da HepsiBurada gibi sitelerde satışa sunmak ve talep doğrultusunda internetten nabız yoklayıp piyasaya girmek amacım.
Bir kaç kişiden fikir aldım ama birisi negatir birisi pozitif bakıyor duruma.Sizdende bu konuda fikrilerini almak isterim.
-
xxl işine gir ilk müşterin ben olurum hoca :)=
-
Bende XL'm BÜYÜK bedenimiz HER ZAMAN MEVCUTTUR! İşte önce biraz fikir verinde hem yazda geldi işte bakalım birazdaha fikir sahibi olalım.
-
Hocam T-Shirt işine girelim derken sadece T-Shirt ü Hazır alıp sadece desenimi siz vereceksiniz yoksa atölye felan kurulacakmı ?
Anlamam bu işlerden ama Sadece desen işi ise alacağınız hazır T-shirt ün sağlamlığı ve kaliteside önemli tabi buna bağlı olarak Fiyat yine makul olabilecekmi ?
-
vallaha hocam malın iyise siyahın varsa sıfır yaka her daim alışverişimiz olur :)=
2 koltuk arası mesafe 62-64 arası felan iyi olur
-
baskın kalitesiz olcağından iyi satış yapamazsın..
kaliteli baskı içinde yapacağın 1 tasarımdan 500 adet falan tişört basman gerekir ki bu da büyük sermaye..
yoksa fotokobi gibi durur tasarım..
-
pike t-shirt kendi tasarımlarınla yaratıcı kabiliyetinle montajladığın ve sermayesini verebildiğin t-shirtleri satıcaksan gir. iyi sipani kazanırsın. bunun baskı yapılmasına da büyük sermaye gerekir. /:
yok abi ben sadece siyah beyaz t-sihirtin üstüne tanyeri yazı vs resimler atıp satış yapıcam dersen masrafsız. onuda kimse almaz /:
kafana yatmıyorsa vazcay /:
-
bu işi bende düşündüm piyasa moktan.. tutturman cok zor.. ama sermayen warsa hoş bişeyler yapabilirsin.. çatlak tişörte katılanları bassan bile yeterli :D
-
valla güzel değişik renkler olsun bide dicey gibi xl isterim :)
-
Bizim burda var shelter adam ne kadara istersen basıyor kaliteside ona göre azalıyor kimisi var tişört yırtılır baskı gitmez kimisi var 2 yıkamaya gider ona göre düşüncen bence iş ayparsın ama önce biraz kaliteli sat sonra geçir :F Bize geçirme ama öle bişi yaparsan bende alırım ama L M :Ç
-
T-Shirt'leri istanbuldan toptan almayı planlıyorum.İnternette biraz araştırma yaptım böyle toptancılar var tek ren T-shirtleri toptan çuvalla satıyorlar istersen gidipde bakabiliyorsun.Henüz işin araştırmasına girmedim.Sadece böyle özgün tasarımlı T-Shirtlerden para kazanabilrmiyim diye düşünüyorum.İlk zamanlarda İnternet ve Ankara/Kızılay'da karanfil'de işten çıkınca yere sergi açmayı planlıyorum.Fiyatlarıda 15-20 arası düşünüyorum çok yüksek yapmaya gerek yok.