T610 Nun İçini Nasıl Açabilirim Ekranın Üstünde Toz Var
-
arkadaslar sony ericsson t610nun içine toz girmis ve ekranda güzel goruntu vermiyor nasıl içini açabilirim bilen varmı?
-
biri pilin altındaki seri nosunun altında, ikiside hat koyma yerinin altında olan çook ufak bi anahtar ile açılması gereken 3 vide var,onları açıp açabilirsin ama bende 2 senedir var tel,ekranın altına hiç ama hiç toz kaçmadı çünkül,camı içten saran çok sağlam bi contası var sen nasıl becerdin ? :)
-
telefon yatıyordum 3. hattımı takıcam onun için gerekli oldu bi baktim içinde toz var toz gibi duruyor ama ölü pikselede benziyor umarum oyle bisi deildir onsuz acılmaz dimi?
-
Onu sen açarsan toz sayısı 1 ken 10 olur. Götür tamirciye temizlesin
-
yarın ilk işim onu yapıcam zaten
-
arkadasım evet bazen kaçıor ben bi kerede plajda icine kum kacırmıstım ama toz ile basım derde girmedi hiç. nasıl acıldıgını anlatayım sana. bu aletin 4 vidası var.
1. vida pilin altında alt köşede sag ve solda. diger ikisi ise zor bir kısıma saklanmaıs durumda. ust kösede kapalı bir kapak gibi bişi var. telefonun arkasındaki bu kısım tornavida ile (saatci tornavidası ile) sag ve sol köşelerinden dürtünce atıor diger iki vida onun altında. onlarıda acıtın mı cıkan parcaların yerlerini cok dikkatli ezberle kapatırken ihtiyacın olacak. ve kapatırken ekranın cevresindeki contayı iyi yerleştir yoksa bekranı patlatırsın kaş yapayım derken göz cıkarırsın. beceremezsen ozelden pm at bana.
Toplam Hit: 1147 Toplam Mesaj: 6