folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Taahhüt İhali Ve Kol Gibi Fatura

Taahhüt İhali Ve Kol Gibi Fatura

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilenyok
    bilenyok's avatar
    Erkek

merhaba müridler, eski evimde metronet fiber internet paketi alıp, 2 yıllık taahhüt imzalamıştım.

sonrasında evden taşınmak zorunda kalınca, sözleşmeyi iptal ettirmek durumunda kaldım ve müşteri hizmetlerini aradım.

adamlar iptal talebi oluşturduklarını söyleyip iptal birimi size ulaşacaktır dediler.

bende o sıra nakliye vs. uğraştığımdan elemanların telefonunu meşgule attım.

Meğer iptal biriminden onaylama yapmazsam iptal talebim iptal ediliyormuş. adamlar 5 gün bana ulaşamayınca iptal talebimi iptal etmişler ve aylık faturalarımı interneti kullanıyomuşum gibi kesmişler.

ilk 3 ay kampanya fiyatı 10 lirayken sonrasında 50 lira oluyordu.

o günden bugüne her ay 50 lira fatura geçmiş bana.

sonrasında bunları ödemediğim için faziler.

şimdi aradım cayma bedeli ödeyeceksiniz, 2 yıl geçmeden iptal ettiniz diyorlar, o da 300 lira kadar tutarmış.

kullanmadığım internetin faturaları da 300 lira civarı.

eder mi toplamda 600 tl!!!

napıcam ben müridler s*ke s*ke ödiycem mi bu 600 kaymeyi?????

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Metanet
    Metanet's avatar
    Erkek

Mecburen ödeyeceksin gibi geliyor hocam.

Suç sende ama, adamların telefonunu niye açmıyorsun :D

Burda cok felsefi bir yazi yazdigini dusun , ne sen yorul ne de ben yorulayım. İş yapılmayacaklar listem : hipokondriyak
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

5 gün sana ulaşmaya çalışmışlar daha ne yapsın adamlar, büyük ihtimal o borcun tamamını ödeyeceksin,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    demirci
    demirci's avatar
    Erkek

baska caren yok gibi suan

Bir vatanin vardi da biz mi aldik elinden Bir bayragin vardi da biz mi indirdik. dedeleriniz zamaninda savasti da biz mi ellerinden aldik simdi sen neyin hakkini istiyorsun simdi sen nerenin bir karis topragini istiyorsun 30 yildir ruyalardasin birak bu siyonist gorusu birak bu ermeni dusunceyi birak....
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilenyok
    bilenyok's avatar
    Erkek

hay amk ya öderiz siktir et deyip meşgule attım. elemanlarda harbi harbi 5 gün aradılar. meğer dertleri varmış..

ödemekten başka yol gzükmüyor sanırım

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviEkran
    MaviEkran's avatar
    Erkek

Sen iptal talebini adamlara iletmişsin, iptal etmeleri lazım. Adamların seni tekrar aramaları işin dalaveresi.

BTK'ya şikayet maili at.

Blue Screen of Death
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek

MaviEkran bunu yazdı:
    -----------------------------

Sen iptal talebini adamlara iletmişsin, iptal etmeleri lazım. Adamların seni tekrar aramaları işin dalaveresi.

BTK'ya şikayet maili at.

Tek şansın bu gibi duruyor.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    drakan
    drakan's avatar
    Erkek

fayda edeceğini zannetmiyorum ama dene. çünkü sen o interneti alırken sözleşme imzalatıyolar sayfalarca adam mutlaka orda tedbirini almıştır.

drakan & Oceanicy www.tasarimus.com
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilenyok
    bilenyok's avatar
    Erkek
    drakan bunu yazdı:

fayda edeceğini zannetmiyorum ama dene. çünkü sen o interneti alırken sözleşme imzalatıyolar sayfalarca adam mutlaka orda tedbirini almıştır.

Aynen hocam bencede ama bi deneyeyim yinede. Btkya nasil sikayette bulunucam?izleyecegim adimlar neler? Kac gunde bir sonuca varir? Bilgilendirirseniz cok sevinirim
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek
    ya birader adamların telefonunu acmiyosun sonrasında kendinde mi kontrol etmiyosun ne oldu bu iptal durumu faturalar falan diye haketmissin gerçekten

Toplam Hit: 1027 Toplam Mesaj: 10