Taahhüt İhali Ve Kol Gibi Fatura
-
merhaba müridler, eski evimde metronet fiber internet paketi alıp, 2 yıllık taahhüt imzalamıştım.
sonrasında evden taşınmak zorunda kalınca, sözleşmeyi iptal ettirmek durumunda kaldım ve müşteri hizmetlerini aradım.
adamlar iptal talebi oluşturduklarını söyleyip iptal birimi size ulaşacaktır dediler.
bende o sıra nakliye vs. uğraştığımdan elemanların telefonunu meşgule attım.
Meğer iptal biriminden onaylama yapmazsam iptal talebim iptal ediliyormuş. adamlar 5 gün bana ulaşamayınca iptal talebimi iptal etmişler ve aylık faturalarımı interneti kullanıyomuşum gibi kesmişler.
ilk 3 ay kampanya fiyatı 10 lirayken sonrasında 50 lira oluyordu.
o günden bugüne her ay 50 lira fatura geçmiş bana.
sonrasında bunları ödemediğim için faziler.
şimdi aradım cayma bedeli ödeyeceksiniz, 2 yıl geçmeden iptal ettiniz diyorlar, o da 300 lira kadar tutarmış.
kullanmadığım internetin faturaları da 300 lira civarı.
eder mi toplamda 600 tl!!!
napıcam ben müridler s*ke s*ke ödiycem mi bu 600 kaymeyi?????
-
Mecburen ödeyeceksin gibi geliyor hocam.
Suç sende ama, adamların telefonunu niye açmıyorsun :D -
5 gün sana ulaşmaya çalışmışlar daha ne yapsın adamlar, büyük ihtimal o borcun tamamını ödeyeceksin,
-
baska caren yok gibi suan
-
hay amk ya öderiz siktir et deyip meşgule attım. elemanlarda harbi harbi 5 gün aradılar. meğer dertleri varmış..
ödemekten başka yol gzükmüyor sanırım
-
Sen iptal talebini adamlara iletmişsin, iptal etmeleri lazım. Adamların seni tekrar aramaları işin dalaveresi.
BTK'ya şikayet maili at.
-
MaviEkran bunu yazdı:
-----------------------------Sen iptal talebini adamlara iletmişsin, iptal etmeleri lazım. Adamların seni tekrar aramaları işin dalaveresi.
BTK'ya şikayet maili at.
-----------------------------Tek şansın bu gibi duruyor.
-
fayda edeceğini zannetmiyorum ama dene. çünkü sen o interneti alırken sözleşme imzalatıyolar sayfalarca adam mutlaka orda tedbirini almıştır.
-
drakan bunu yazdı:
-----------------------------fayda edeceğini zannetmiyorum ama dene. çünkü sen o interneti alırken sözleşme imzalatıyolar sayfalarca adam mutlaka orda tedbirini almıştır.
-----------------------------
Aynen hocam bencede ama bi deneyeyim yinede. Btkya nasil sikayette bulunucam?izleyecegim adimlar neler? Kac gunde bir sonuca varir? Bilgilendirirseniz cok sevinirim -
ya birader adamların telefonunu acmiyosun sonrasında kendinde mi kontrol etmiyosun ne oldu bu iptal durumu faturalar falan diye haketmissin gerçekten