Tabi Ki Bilgisayarlar

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tongucksk
    tongucksk's avatar
    Kayıt Tarihi: 26/Ocak/2004
    Erkek
    slm arkadaslar erdime bi çaree.izmirdeki bilgisayarıma diger bir sehirden ulaşmak ve bilgilerimi istedigim kontrol etmek istiyorum,ne gibi programlar önerirsiniz ve bu programları çalıştırabilmem için neler gerekli(bilgisayarıma ek aksam olarak yani :) ) eywallah
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dataguard
    dataguard's avatar
    Kayıt Tarihi: 24/Aralık/2003
    Erkek
    kardeş sana ilaç gibi gelecek bir program
    "symantec pcanywhere"
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martayisi
    Martayisi's avatar
    Kayıt Tarihi: 20/Ocak/2004
    Erkek
    once sistemi uzaktan nasil acacagini bulmalisin.

    bunun icin en guzel yol eve tel acip birinin dugmeye basmasi olacaktir. Anywhere gayet guzel bi program, ayarlari basit. evdeki bilgisayarina host diyeceksin, TCP/ipbaglantisini sececeksin, callerden bir kullanici ve erisim sinirlarini belirleyeceksin okadar.

    uzak bilgisayar ise remote olacak, caller da hosta girdigin degerleri remote ta kullanarak digerinin ip sine baglanacaksin. ama ne tur bi baglanti kullanacaksian ip durumun ona gore degisecektir. Ben ADSL de static ip kullaniyorum durum cok kolay oluyo.

    RADMIN diye bi program var digerlerinden 150 kat daha hizli oldugunu iddia ediyo. deneme firsati bulamadim. ama onda host olmak gerekmiyor. cunku kurdugun her makina otomatik olarak host oluyo. Sadece remote ayarlari yapiyosun.
Toplam Hit: 1837 Toplam Mesaj: 3