folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder Tablet Alacağım, Öneri Bekliyorum.

Tablet Alacağım, Öneri Bekliyorum.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Yerliye slm, yabancıya devam diyerek bende zamlar gelmeden önce tablet almayı düşünüyorum. Tez yazmak için kullanacağım. Word olsa benim için iyidir. Başka kitap okumak, film izlemek amacıyla önerebileceğiniz tablet var mı? 11" yada ona yakın olabilir. Fiyat olarak ise 600 tl olmayacak şekilde her türlü görüşe açığım. Marka olarak Samsung ve Asus tercihimdir.  

Devlet dürtmeden önce alacağım son elektronik eşya olacak. Ve uzun bir sure de almak istemiyorum. 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YeniHarman
    YeniHarman's avatar
    Erkek

O fiyat aralığından biraz daha yukarıda windowslu mis gibi celeron diz üstü alınabilir. Tez yazmak kelime işlem uygulaması çalıştırmaktan daha fazla yetenekli makine istiyor:) Hele yok atıf neredeydi, içindekiler tablosu her değişiklikte kaydı... sıkıntılarından kurtulmak için MS Word şart.

Genel kullanım için:

Tek önerim, bilinmedik marka alma. Asus al, Samsung al, Acer al, Lenovo al. Bizim yerlilerden uzak dur. Kutusunda yazar, içinden çıkmaz. Yazılım desteği 0 olur. En ufak yazılımsal problem için destek bulamazsın vs. Neden? Çünkü bizimkiler dandirik çin markalarının üstlerine isim yazdırıp satıyor. Hatta Ainol vs. gibi markalardan (ve eşdeğerlerinden -hem yerli hem çinli) kesinlikle uzak dur. İşlemcim diyor Cortex A9, aslında A7 vs.

İşimi yapayım da nasıl olsa yaparım için:

En ucuz tabletten al. WPS office yeterli metin işlemleri için, hem de ücretsiz. Herhangi bir dört çekirdekli (>= 1.2) GHz hızında 1 GB bellekli Android 4.2 ve üstü sürüme sahip tablet 1080P video oynatır (bendeki oynatıyor). Bu seviyeden düşersen sıkıntı çıkabilir. Ekran kalitesi, pil ömrü vs. gibi konulardan hiç bahsetmediğime dikkat et. Bir de düzgün yazabilmek için otg kablosu, klavye vs. lazım olacak.

YeniHarman tarafından 12/Tem/15 23:35 tarihinde düzenlenmiştir

Olaylara karışmayın!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo

MS 'in ofis uygulamaları artık Android playde var ücretsizz olarak. Tablet için önerebileceğim ucuz olarak Samsung Tab 4 diyebilirim. 7" ekranı var ama güzel cihazdır. Fiyatı da uygundur. 600 lira altı 10" bulman zor olur. İlla 10" olacak dersen polypad marka tablet var fiyatı da 350 lira civarında olması lazım.

Gerçi şimdi baktım tab4 ün 10" modeli incehesapta 599tl ye var. Buyur bu da linki: http://www.incehesap.com/samsung-galaxy-tab-4-t530-tablet-fiyati-25376/?ref=akakce&v=1.21.7

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Konuyu hoplatayim 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erblood
    erblood's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Casper via t5 3g 

geçen hafta 2 adet aldım.10.1" sim kart takılabiliyor.16gb.

569 tl. gayet memnunum dikkate almanı öneririm.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    yazipcikacak bunu yazdı

Konuyu hoplatayim 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

İpad Air parayi denglestirebilirsen gozu kapali alabilirsin

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    siyahbereli bunu yazdı

İpad Air parayi denglestirebilirsen gozu kapali alabilirsin

Hocam o kadar pahalı bir şey almak istemiyorum.

Toplam Hit: 992 Toplam Mesaj: 8
tablet tavsiye