folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder Tablet Alacağım Yardımınız Lazım.

Tablet Alacağım Yardımınız Lazım.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    khonyalim
    khonyalim's avatar
    Erkek

ilk okul öğrencisi kardeşime tablet alacağım. fiyatı 500 ile 750 lira arasında olması lazım. çok kötü bi tablet olmamalı fakat çok iyi uçak gibi bişeye de gerek yok. ne almalıyım yardım edebilir misiniz ? 

Hep Oyunlar Senaryolar, Sustuysak Bi Yere Kadar, Aklınızdan Çıkarmayın, Türkiyedir GALATASARAY...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XmV
    XmV's avatar
    Erkek

elimde tertemiz ipad1 var 32 gb ve sim kart 3g li yani 500 e verebilirim kusursuz ve tertemiz çiziksiz ekranı korumaklı kılıflı ipad

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    khonyalim
    khonyalim's avatar
    Erkek
    XmV bunu yazdı

elimde tertemiz ipad1 var 32 gb ve sim kart 3g li yani 500 e verebilirim kusursuz ve tertemiz çiziksiz ekranı korumaklı kılıflı ipad

hocam pm den fotoğraf falan atabilir misin ? birde 3d desteği olanlarda çok fazla fiyat ferkediyo mu ? 

Hep Oyunlar Senaryolar, Sustuysak Bi Yere Kadar, Aklınızdan Çıkarmayın, Türkiyedir GALATASARAY...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XmV
    XmV's avatar
    Erkek

hocam şuan bir fotoğraf çekemiyorum ama sahibinden kategorisini aşşa yapıştırıyorum orjinal ipad 3g li tak sim kartı istediğin yerde internet

http://www.sahibinden.com/bilgisayar-tablet-pc-bilgisayar-apple-ipad-wi-fi-3g

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ataturkcu1
    ataturkcu1's avatar
    Erkek

Yerinde olsam şu linke göz gezdirirdim:

www.merimobiles.com Bu linkte pek çok 7 inç tablet var.Hyundai diye aratırsan Hyundai marka tabletlere ulaşabilirsin.Yanılmıyorsam birisi 169 dolardı ve 1.2 ghz çift çekirdek işlemci,4.1 Android,1gb DDR3 ram Bluetooth Hdmi ve 3g(usb dongle ile) özelliklerine sahipti.

Pragmatism&Realism
Toplam Hit: 752 Toplam Mesaj: 5