Tablet Bilgisayar İçin Navigasyon Tavsiyeleriniz
-
Tablet bilgisayara navigasyon kurmayı düşünüyorum fakat daha önce navigasyonla işim olmadı.
Android 4.2 ye kurabileceğim tavsiye navigasyon yazılımları nelerdir.
Neyde kullanılacak navigasyon derseniz;
- ev ev kayıt alınacak köylerde
- kayıt alınan evlerle ilgili birisini bulmak gerektiğinde daha önce yaptığımız ev kayıtlarından arama yapılacak ve o evi biz arabaya bindiğimizde navigasyon yol göstererek bize o evi daha hızlı kimseye sorma gereği kalmadan bulmamızı sağlayacak.
Türkiyede bu bahsettiğim işi de profesyonelce yapabilcek yazılım hangsidir tablete Android 4.2 ' ye kurulumu kolaymıdır.
-
Hocam zaten öyle çok profeyşınıl olan nav uygulamaları paralı. Bunları satın almam, internetten indirirm diyorsan da hepsinde aynı mantık. APKsını ve datasını indirirsin. Datayı Android/Data klasörü içerisine çıkarırsın. Sonra APk yi kurar kullanıma başlarsın. Offline olarak çalışan haritalarda böyledir en azından. Bir de Yandex çıkardı geçenlerde nav uygulaması. İyi yorumlarda bulunanlar var. Bir bak istersen.
-
En iyisi bence igo.. bulamazsan pm at upload edeyim :)
-
Cep telefonunda navigasyon konusunda Nokia'yı tek geçerim.Adamlar alışveriş merkezlerinin içindeki dükkanları bile kat-kat, dukkan-dükkan hepsinin yerlerini göstermişler navigasyonda.
-
şuan için yandex kullanıyorum ama nokta atışı yerimi gösteremiyor.
paralı uygulamalardan tomtom alırsan bence işini fazlasıyla görür gibime geliyo.
-
longway bunu yazdı
En iyisi bence igo.. bulamazsan pm at upload edeyim :)
upload edersen sevinirim hocam. bi deneyelim. bana uzun süreli lazım. yani navigasyonun ileri teknoloji ve güncellemelerinide göz önüne almak gerekirse.birde ücretliler 300 liradan gidiyor daha hesaplı ve iş görecek kalitede olanları yokmudur