Tablet Monitörü

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zasox
    zasox's avatar
    Erkek

Eski tabletimin monitör kısmını temiz bisekilde tabletten ayirdigima inanıyorum bunu video izlemek gibi farklı işlevlerde kullanabilir miyim kullanırsak nasıl olur yardim

Monitör fotoğrafı ni editle aticam.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo

Şimdi aşırı bir bilgim yok ama şayet led ekransa bunların çıktısı lvds türünde oluyormuş. www.ebay.com/itm/HDMI-DVI-VGA-Driver-LVDS-Inverter-Kit-Convert-a-Bare-Laptop-LCD-into-Monitor-/111115624120

böyle bir araçla hdmi a dönüştürülebiliyormuş. Piyasada 4 in 1 hdmi combo adaptor diye aratırsan usb yi hdmi olarak tanıtabilirsin. http://www.startech.com/Cables/Audio-Video/HDMI/HDMI-HDMI-Mini-HDMI-Micro-Combo-Adapter~HDACDFMM

bu da böyle bir cihaz oluyor. usb falan bağlasak görür mü görmez mi nasıl olur bilmem. o yüzden bu ekranı rasperry gibi ufak pc lerle kullanmakta fayda var gibi.

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
Toplam Hit: 749 Toplam Mesaj: 2
table