Tablet Ozelliklerine Bakarmisiniz
-
Memory flash 4 GB
OS. android 2.3
wifi-802.11
micro kart
mini-HDMi
1080p HD video
Mini USB
bu makina sifir indirime girdi 79 euroya alsam iyimi Sizce? -
ekran kaç inç? markası ne?
DİPNOT: Bende düşünüyorum tablet almayı ama gördüğüm kadarıyla markasız aletlerin(samsung apple dışındaki markalarda yani) şarjları fazla gitmiyormuş. Çevremdekilerede sordum tablet yerine android telefon daha iyi dediler.
-
abi donanımda, pilde orda burda hayvan gibi arge ve teknoloji olması lazım.Dayanıklılık konusunda hele ; samsung derim.
-
wasd bunu yazdı:
-----------------------------ekran kaç inç? markası ne?
DİPNOT: Bende düşünüyorum tablet almayı ama gördüğüm kadarıyla markasız aletlerin(samsung apple dışındaki markalarda yani) şarjları fazla gitmiyormuş. Çevremdekilerede sordum tablet yerine android telefon daha iyi dediler.
-----------------------------Motorolayı es geçme hocam :) 10 saat gidiyo helalinden :) -
wasd bunu yazdı:
-----------------------------hocam aktiv diye bir markasi var galiba ekrani da yaziyordu ama hatirlamiyorum normal bise buyuk kucuk ortalamasi yaparak fiyat degerlendimesi yapabilirsek iyi olur ben arastirdim biraz ama hic anlamam bu tabletlerden acikcasi ne ise yaradiginida bilmiyorum :D maksat yesillik olsun
-
byhewal bunu yazdı:
-----------------------------wasd bunu yazdı:
-----------------------------hocam aktiv diye bir markasi var galiba ekrani da yaziyordu ama hatirlamiyorum normal bise buyuk kucuk ortalamasi yaparak fiyat degerlendimesi yapabilirsek iyi olur ben arastirdim biraz ama hic anlamam bu tabletlerden acikcasi ne ise yaradiginida bilmiyorum :D maksat yesillik olsun
-----------------------------yeşillik olsun diye alma tablet bi naneye yarayanı yok android tel al çok çok daha iyi yada direk pc al
-
asiminnesli bunu yazdı:
-----------------------------byhewal bunu yazdı:
-----------------------------wasd bunu yazdı:
-----------------------------yeşillik olsun diye alma tablet bi naneye yarayanı yok android tel al çok çok daha iyi yada direk pc al
-----------------------------Hocam. anroid telefonuyla Aynimi bu velet? Tabletlere bakiyorumda bise anlamadim bunlar telefonmu yoksa pc gibi biseymi? yoksa her ikisimi
-
Bende Sony Tablet S alicam 299 £...
Beni bildigim kadariyla telefon isletim sistemli el bilgisayari :) Telefonda yapicagin isleri buyuk ekranda yapiyorsun...
Hattini takip internete giren modelleri var ama konusma yapamiyorsun gel gelelim skype vs gibi programlari kurup telefondan ariyormus gibi konusuyorsun..
-
http://www.dailymotion.com/video/xg3l7m_motorola-defy-test-extreme_tech
şu alet çok iyimiş ya :D fiyatı 700lira civarı sanırım