Tablet Pc Mi ? Notebook Mu ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Freak
    Freak's avatar
    Erkek

arkadaşlar 2000 tl ye kadar maddiyatım var.

kafama takılan şey şu ekranı dokunmatik laptop lar var. onlardan mı alayım yoksa normal bir laptop mu ?

oyun oynama amaçlı kullanmıyorum pc yi. autocad çizimleri internet vs.vs.vs.. için kullanıyorum. ama hız bakımından hızlı olması benim için avantajlıdır. tavsiyelerinizi söylerseniz bir şekil çıkaracağım kafamda...

marka model belirtirseniz benim için çok daha iyi olur.

SYL 184
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xxjokerxx
    xxjokerxx's avatar
    Erkek

performans istiyorsan laptop al

okmam yazmam yok möhür yada barnak bassam olmamı
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Coiner
    Coiner's avatar
    Erkek

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-n53sn-sz013v-n53sn-core-i7-2630qm--2.0ghz-6gb-ddr3-640gb-15.6-dvdrw-2gb-gt550m-cam-bt-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=53188#allImages

Bunu indirimi bekleyip al kaçırma . Her türlü her aleme akarsın :D

www.fenomenevi.com | Sosyal medyanın her mecrasında 6 yıldır kesintisiz olarak müşterilerimize destek vermekteyiz. Amacımız müşteri deneyimini en üstte tutmak ve hizmetlerimize 24 saat devam edebilmek. Fenomenevi.com adresinden 7/24 kesintisiz olarak sipariş verebilirsiniz...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mad Scientist
    AMpul
    AMpul's avatar
    Erkek

hacı tablet alma tabiki tabletlerin sistemi donanımı vs biyere kadar, çizim filan yapıcaksan o fiyata iyi bir laptop çok iyi bir desktop alırsın.

What I cannot create, I do not understand. — Richard Feynman
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karahanx
    karahanx's avatar
    Erkek

gecen elektro wörld de ipad kullandım . ne muthıs alettir yahu . bayıldım . laptop eskısın . bı masaustu toplar bide ipad alırım artıkın . önümüzdeki 10 sene içinde :G

Hayat Bizi 61 kenara...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Coiner
    Coiner's avatar
    Erkek

http://www.electroworld.com.tr/urunler/asus-n53sn-sx202v-dizustu-bilgisayar.aspx

Al la al dediğim laptop'un indirimli hali :D Ama Ram 6 yerine 4 gb :/

www.fenomenevi.com | Sosyal medyanın her mecrasında 6 yıldır kesintisiz olarak müşterilerimize destek vermekteyiz. Amacımız müşteri deneyimini en üstte tutmak ve hizmetlerimize 24 saat devam edebilmek. Fenomenevi.com adresinden 7/24 kesintisiz olarak sipariş verebilirsiniz...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Freak
    Freak's avatar
    Erkek

baktim ona panpa. baska tavsiyesi olan var mı ?

SYL 184
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Coiner
    Coiner's avatar
    Erkek

Freak bunu yazdı:
    -----------------------------

baktim ona panpa. baska tavsiyesi olan var mı ?

-----------------------------

bunuda tavsiye ederim :)))

http://www.vatanbilgisayar.com/samsung-rf511-s02tr-rf511-core-i7-2630qm-2.0ghz-6gb-ddr3-750gb-2gb-gt540m-15.6-dvdrw-cam-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=52043

Toplam Hit: 1527 Toplam Mesaj: 8