Tablet Pc Tavsiye
-
Arkadaşlar 650 tl ye kadar butcem var 2.el temiz ipad de olur yada sıfır önereceğiniz çakma olmayan bir pc de olur evet önerileri bekliyorum .
-
Bütçen yüksekmiş.
İpad,asus,samsung nexus gibi üst düzey tabletlerden önce Ainol tabletlere de bi bakmanı tavsiye ederim.
-
Up
-
650 tl ye öyle alım balım birşey alamazsın
birkere nasıl birşey istiyorsun
ekran çözünürlük ne olacak,kamera kaç megapiksel olsun,dahili 3g modülü olsunmu
yoksa bana wifi yeter diyenlerdenmisin,internal 3g olursa yurtdışı zaten alamıyorsun
mecbur yurt içi olacak çünkü kayıt olayı var gsm gibi,bazı modellerin telefon araması var öyle bir özelliği olsunmu
bence kendin araştır markaları modelleri kıyasla aradığına karar verirsin öyle yada böyle
7 inçmi 10 inçmi ,7 inç taşıması kolay kullanımı rahat fakat 10 inç ekranın kullanımıda zevkli
son bir uyarı almaya karar verdiğin ürün için kullanıcı yorumları önemli mesela ürüne bakıyorsun
mükemmel aldıktan sonra bakıyorsun ya dokunmatik hassasiyeti problemli,bazı cihazlarda kasma
kimisinde kendi kendine kapanmalar
almadan önce uzunca bir araştır
-
bende dün açmıştım hoca böyle bir konu, bak istersen http://www.tahribat.com/Forum-Tablet-Tavsiyesi-162996/
-
Hocam anliorm 650 tl cok ii bisi ye yetmez ama oblio mobee gibi bisi de almak istemiyorum kullananlardan tavsiye almak istedim baska kullanip cok memnn kalan var mi link atsin
-
aceleniz yoksa bekleyin surface alırsınız