Tablet Şarjı Bitince Kapanmış Açılmıyor
-
sa müritler kardeşimin casper tabletinin daha önce şarj pini kırıldığı için yaptırılmış bi telefoncuda tablet 1 2 hafta stabil çalışmış 2 hafta sonunda şarjı bitince kapanmış açılmıyor içini açıp bataryayı kontrol ettim yanık yada kablo uyuşmaLığı yok ne yapmam gerekir
bidaha sokak telefoncularına güvenmeyin ben orda olsam yaptırmazdım orda ama olmuş bi kere
-
brick olduğundan şüpheleniyorum ama 9 yaşındaki çocuk ne romu yüklicek tablete oyun falan yükler sürekli
bu arada konu up
-
Tekrar kırmıştır şarj olmuyordur
-
noname bunu yazdı
Tekrar kırmıştır şarj olmuyordur
şarj bitmeden 1 saat önce şarja takmış ve şarj oluyomuş kırılma gibi bi durum olduğunu sanmıyorum
-
soruna internetten baktım ama bişey bulamadım galiba tablet çöktü ama bilgisayar görmediği için yazılım yükleyemiyorum
-
batarya tamamen bitmiştir. şoklama yaptırt içinde %2-3 şarz olsun sonra şarza tak alır şarzı.
-
sezginari bunu yazdı
batarya tamamen bitmiştir. şoklama yaptırt içinde %2-3 şarz olsun sonra şarza tak alır şarzı.
bulunduğum ilde ve yakınlarda servis yok yaklaşık 1 hafta kargolama süresi var gitmesi için servise burdaki telefoncularada güven olmuyo :/
-
Asus tabletimi uzun süre açmadım, sonrada şarjda saatlerce durmasına rağmen açıldı. Kolayca arka kapağı söküp, bataryanın soketini çıkarıp biraz bekletip geri taktım ve kapağı kapadım. Bu işlemin ardından önce prizde, sonra da laptop üzerinden 3er-4er saat şarja bıraktım. Sabah kalktığımda açıldı. İstersen deneyebilirsin.
-
madrew bunu yazdı
Asus tabletimi uzun süre açmadım, sonrada şarjda saatlerce durmasına rağmen açıldı. Kolayca arka kapağı söküp, bataryanın soketini çıkarıp biraz bekletip geri taktım ve kapağı kapadım. Bu işlemin ardından önce prizde, sonra da laptop üzerinden 3er-4er saat şarja bıraktım. Sabah kalktığımda açıldı. İstersen deneyebilirsin.
Kac saatir belirti yok konu up