Tablet Şarjı Bitince Kapanmış Açılmıyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Grafiker
    SaviorAngel
    SaviorAngel's avatar
    Erkek

sa müritler kardeşimin casper tabletinin daha önce şarj pini kırıldığı için yaptırılmış bi telefoncuda tablet 1 2 hafta stabil çalışmış 2 hafta sonunda şarjı bitince kapanmış açılmıyor içini açıp bataryayı kontrol ettim yanık yada kablo uyuşmaLığı yok ne yapmam gerekir 

bidaha sokak telefoncularına güvenmeyin ben orda olsam yaptırmazdım orda ama olmuş bi kere

No way out
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Grafiker
    SaviorAngel
    SaviorAngel's avatar
    Erkek

brick olduğundan şüpheleniyorum ama 9 yaşındaki çocuk ne romu yüklicek tablete oyun falan yükler sürekli 

bu arada konu up 

No way out
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

Tekrar kırmıştır şarj olmuyordur

...said addicted.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Grafiker
    SaviorAngel
    SaviorAngel's avatar
    Erkek
    noname bunu yazdı

Tekrar kırmıştır şarj olmuyordur

şarj bitmeden 1 saat önce şarja takmış ve şarj oluyomuş kırılma gibi bi durum olduğunu sanmıyorum 

No way out
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Grafiker
    SaviorAngel
    SaviorAngel's avatar
    Erkek

soruna internetten baktım ama bişey bulamadım galiba tablet çöktü ama bilgisayar görmediği için yazılım yükleyemiyorum 

No way out
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Reklamcı.
    sezginari
    sezginari's avatar
    Erkek

batarya tamamen bitmiştir. şoklama yaptırt içinde %2-3 şarz olsun sonra şarza tak alır şarzı.

Matbaa Baskı ve Promoyon İşleriniz Tbt'ye özel fiyat ile yapılır. Islak Mendil,Baskılı Kürdan, Baskılı Pipet, Baskılı Peçete, Baskılı Stick şeker üretim hanemiz mevcuttur.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Grafiker
    SaviorAngel
    SaviorAngel's avatar
    Erkek
    sezginari bunu yazdı

batarya tamamen bitmiştir. şoklama yaptırt içinde %2-3 şarz olsun sonra şarza tak alır şarzı.

bulunduğum ilde ve yakınlarda servis yok yaklaşık 1 hafta kargolama süresi var gitmesi için servise burdaki telefoncularada güven olmuyo :/

No way out
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    madrew
    madrew's avatar
    Erkek

Asus tabletimi uzun süre açmadım, sonrada şarjda saatlerce durmasına rağmen açıldı. Kolayca arka kapağı söküp, bataryanın soketini çıkarıp biraz bekletip geri taktım ve kapağı kapadım.  Bu işlemin ardından önce prizde, sonra da laptop üzerinden 3er-4er saat şarja bıraktım. Sabah kalktığımda açıldı. İstersen deneyebilirsin.

der die das
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Grafiker
    SaviorAngel
    SaviorAngel's avatar
    Erkek
    madrew bunu yazdı

Asus tabletimi uzun süre açmadım, sonrada şarjda saatlerce durmasına rağmen açıldı. Kolayca arka kapağı söküp, bataryanın soketini çıkarıp biraz bekletip geri taktım ve kapağı kapadım.  Bu işlemin ardından önce prizde, sonra da laptop üzerinden 3er-4er saat şarja bıraktım. Sabah kalktığımda açıldı. İstersen deneyebilirsin.

Kac   saatir belirti yok konu up

No way out
Toplam Hit: 1245 Toplam Mesaj: 9
açılmayan tablet