Tablet Seçimi
-
Selamlar dostlar; üniversitede okuyan oğluma, hocaları tablet alın demişler. Kalemli olması gerekşyor, not vs için. Aynı zamanda kitapların PDF'leri için de lazım olacakmış. Bana 2 model gösterdi benim çocuk. Epey zamandır tabletlerden uzağım, size danışayım dedim.
Samsung Galaxy Tab S10 Lite 6GB 128GB (İçinde kalemle geliyor)
POCO Pad M1 8GB 256GB 12.1" (Kalem haricen alınacak)
Bu ikisininde fiyatları hemen hemen aynı. Ama POCO özellik olarak 1 tık daha iyi. Tabi üstünde kalme olmadığında +1.500 verip kalem almak gerek. Veya başka öneri varsa onları da alabilirim.
-
Bütçe sıkıntısı yoksa iPad + kalem.
-
mkyb bunu yazdı
Bütçe sıkıntısı yoksa iPad + kalem.
buna katılıyorum ancak android bakacaksa illaki
Hocam üniversite çağında olduğu için aslında tercihi yani seçimi kendisi yapsa daha iyi olur ancak daha önce poco pad kullandım cihazdan her ne kadar memnun kalsam da (poco pad 1 di benimki) servis konusu xiaomi de berbat malesef.
xiaomi (poco mi vb.) türkiye de 3-4 tane belki 5 tane resmi distribitörü olduğundan çok uğraştırıyor ben resmi internet sitesinden cihazı alıp ekran kırıldığında yine resmi mağazadan kayıt açtırmama rağmen tablet bi ordan bi oraya gitti durdu 1 ay da zor haber aldım
mümkünse Honor veya Samsung dışına çıkma tablet konusunda bak poco dan iyi performans almama rağmen bunu söylüyorum çünkü aynı sıkıntıyı xiaomi dikey şarjlı süpürgede de yaşadım ürünü aldığım distiribitör (4-5 farklı firma getirttiği için) değişmiş ve benim türkiye garantili ürünüme hizmet veremeyeceklerini söyleyip telefonu suratıma kapatıyorlar.
https://trshop.honor.com/products/honor-pad-x9b-max
bu model gibi honor un da kalemli ürünleri var şuan 3.000 TL ve 1.500 TL kuponu var onla daha uyguna geliyor.

PanxeR tarafından 01/Eki/26 00:59 tarihinde düzenlenmiştir -
-
Üstat linkleri inceleyemedim ama ben samsung ile devam et derdim. Hem diğer cihazlar ile ile (varsa elinizde) güzel bir ağ kurabiliyorsunuz, hem desteği vs daha uzun hem bariz daha kaliteli.
Cimri'den baktım, Samsung 500 lira daha pahalı sadece.
-
FrodoTheYuzuksuz bunu yazdı
Üstat linkleri inceleyemedim ama ben samsung ile devam et derdim. Hem diğer cihazlar ile ile (varsa elinizde) güzel bir ağ kurabiliyorsunuz, hem desteği vs daha uzun hem bariz daha kaliteli.
Cimri'den baktım, Samsung 500 lira daha pahalı sadece.
Sağolasın hocam. Samsung siparişi verdim. Telefonu ve kulaklığı Samsung. Ekosisteme eklenmiş oldu. Üstünde kalemle gelmesi avantajlı yapıyor. Bir de kalem için +ücret ödemek istemedim.