Tablet Ve Bluetooth Kulaklık Önerisi.
-
Arkadaşlar merhaba,
Max 8inc tablet ve Bluetooth kulaklık önerilerinizi alabilir miyim? Gün boyu bunları inceleyip karar verebilirsem alacağım.
Tablet max bütçe 500-600, Bluetooth kulaklıj max bütçe 200 tl
Teşekkürler
-
Bende tablet alıcam konu açmıyı düşünüyordum benden önce davranmışsın bende yeşillenmiş olurum sayende
-
bana da hdmi girişi olan ucuz bi tablet lazım. kamera monitörü olarak kullanacağım.
-
hocam daha önce çok yazdım , çok fazka bluetooth kulaklık kullandım hem dayanıklılık hem ses kalitesi olarak LG HBS 800
https://www.amazon.com/LG-Electronics-HBS-800-Bluetooth-Headset/dp/B00FXBYHOG
ben alırken 120 tl civarındaydı fakat dolar yüzünden fiyatı arttı JBL destekli oldugundan ses kalitesi oldukça iyi ve hangi sporu yaparsanız yapın yada koşun yada sadece pc başında olun
hem rahatsız etmiyor hemde çıkmıyor ve uzun kullanımda hiç kulağı rahatsız etmiyor.
tablet için 2. el temiz bir ipad almanı tavsiye ederim.
-
Bluetooth kulaklık konusunda 1 aydır kullandığım anker'i öneririm. Fiyat performans olarak çok başarılı şarjı da gayet iyi gidiyor.
https://www.hepsiburada.com/anker-soundbuds-slim-kablosuz-bluetooth-spor-kulaklik-pm-HB000008CL1H -
Bluetooth kulaklık konusunda elbette markalı ürünler daha sağlam ve daha kaliteli olacaklardır ancak üniversiteden bir arkadaşım aliexpress gibi bir siteden markasız bir kuaklık almıştı ürün hem tatminkar bir ses deneyimi yaşatıyordu hem de 40 veya 60₺ gibi bir fiyata almıştı. Sadece şarjı 3-4 saatte bitiyordu onun dışında gayet güzeldi. Çok detay aramıyorsan öyle uygun bir çözüme de gidebilirsin.
Tablet konusunda ben de ikinci el temiz kullanılmış bir ipad mini 2 tavsiye ederim. Hem hala akıcı çalışıyor hem de ekranı çok net.
-
Arkadaşlar bana da önerebileceğiniz kulakiçi mini bluetooth kulaklık lazım.Gürültü engelleyici falan sağlam olsun :)
Apple pahalı :(
-
Sansun u flex cok memnunum seside yeterli sarjida yeterli
-
oksijen bunu yazdı
Sansun u flex cok memnunum seside yeterli sarjida yeterli
apple kulaklığı gibi bildiğin var mı hocam