Tablosuz Tasarım
-
Hacılar bıktım deneme yanılma yoluyla hazır temalar ile uğraşmaktan div ile tasarımı öğreten sağlam bir yer var mı ? Türkçe olmalı.
Hatta mümkünse okul dersi anlatır gibi bir şey olmamalı. Samimi ve anlaşılır olmalı :F
Ama yinede siz bildiğiniz türkçe kaynakları yazın.
-
hakan çamoğulunun bir anlatımı var başlıkta yazdığın şeyin aynısını google'a yazarsan istediğin cevaba anında ulaşırsın :)
-
Bu kitabı indir en az bir kere oku, örneklerini yapmaya çalış. http://www.fatihhayrioglu.com/kitap/
-
960.gs
-
hocam gel ben sana div ile tablo yapmayı öğretiyim :D
Örnek kodlardan kendine pay çıkar :)
Table: Tablonun ana divi; Table-row: Satırın Divi; Tablo-cell: Hücrelerin divi bukadar.
<div style="table"> <div style="table-row"> <div style="table-cell">A HÜCRESİ</div> <div style="table-cell">B HÜCRESİ</div> <div style="table-cell">C HÜCRESİ</div> </div> <div style="table-row"> <div style="table-cell">2. SATIR - A HÜCRESİ</div> <div style="table-cell">2. SATIR - B HÜCRESİ</div> <div style="table-cell">2. SATIR - C HÜCRESİ</div> </div> </div>
-
div ile tablolama yapmak azda olsa performansı düşürür test edilmiş onaylanmıştır ona göre by_Tet :)
-
Cosmic bunu yazdı:
-----------------------------div ile tablolama yapmak azda olsa performansı düşürür test edilmiş onaylanmıştır ona göre by_Tet :)
-----------------------------orada div'le tablo yapalım demiyorki tasarımları Div'le nasıl yaparım diye soruyor :D
-
sezeruludag bunu yazdı:
-----------------------------Cosmic bunu yazdı:
-----------------------------div ile tablolama yapmak azda olsa performansı düşürür test edilmiş onaylanmıştır ona göre by_Tet :)
-----------------------------
orada div'le tablo yapalım demiyorki tasarımları Div'le nasıl yaparım diye soruyor :D
-----------------------------
konu mesajını ve son yorumu okuyup mu cevap yazıyorsun anlamadım ki. by_Tet ne yazmış bakarsan anlarsın ne demek istediğimi