Tahribat Anketle İlgili Bir Öneri Bir De Yorum
-
Öneri:
Her anketin altında, anketle ilgili yorumda bulunabileceğimiz bir bölüm olsa çok güzel olur diye düşünüyorum mesela bu anketle ilgili yorum yap diye forumdan ayrı bir yer olabilir veya forumda anket isimli bir alt forum oluşturulup bunun altına her anketle ilgili bir başlık açılır ve yayında olan anketin altından o ankete ait konu başlığına link verilebilir bu anketi yorumla diye.
Yayında Olan Anketle İlgili Yorum:
Şu anda önde olan Ailem ve Geleceğim seçeneği ama benim düşüncem şu eğer Ülkemin Geleceği olmazsa ailemin ve benim nasıl geleceği olacak, ülkemin geleceği herşeyden önce olmalı sonrasında ailemin de benim de bir geleceği olur zaten. Askerlik, Eğitim v.s bunlar ülkemizin geleceğine katkıda bulunan değerler bunlar sayesinde ülkemin geleceği sağlanıyor ve ailem ve ben de geleceğimi garantiye alıyorum.
Sonuçta ülkemin geleceği olmazsa, NE İŞİM OLUR NE DE OCAĞIM.
bu benim düşüncem tabi bu arada öneriyi de unutmazsak sevinirim :)
-
abi benim anlamadıgım sitenin ba$ında 24 saat oturup acaba neresine ne yapabiliriz diye dü$ünen bi grup varda bizim mi haberimiz yok :|
fikrin bana göre sacma. yine de saygı duymak lazım :/
-
Fikret bunu yazdı:
-----------------------------abi benim anlamadıgım sitenin ba$ında 24 saat oturup acaba neresine ne yapabiliriz diye dü$ünen bi grup varda bizim mi haberimiz yok :|
fikrin bana göre sacma. yine de saygı duymak lazım :/
-----------------------------biz yine birşeyler düşünüyoruz, bazıları gibi hazır yapmışlar kullanalım bari demiyoz fikir de beyan ediyoz :) yararlı fikirler üretmek bulunduğun ortamı daha da güzelleştirir.
hacım sana göre saçma olabilir ama türkiyenin en büyük sitelerine göre bu fikir çok mantıklı yani ben anketle ilgili yorumda bulunamayacak mıyım :) her anket için ayrı konu açmak kasıyor hem sen de her ankete konu açıyorsun diye polemik çıkar, anketler hakkında yorum yapmak güzel birşey bence
bkz:
http://www.internethaber.com/poll.php?poll_id=53
-
hımmm, eeeeee... ehu ehu... bence stillalive haklı
-
o kadar uğraşıp yeni bişey koyacana anketteki şıklar hakkındaki yorumlarınız diye konu açarsın olur biter kimsede niye böyle bi konu açtın diye kızmaz...
-
güzel fikir bence :W
-
iyi düşünmüşşün acaba yöneticilerde bölemi düşünüyor ?