Tahribat Bursa Müridleri...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek

Merhaba arkadaşlar

uzun süredir (yaklaşık 7-8 yıllık :) )TBT üyesiyim ve şu sıralar iş arama yoğunluğumdan dolayı pek giremiyorum net e.

Şuan Bursadayım ve burada Bilişim firmaları nerelerde? Nerelerden başlamalıyım? Organize sanayi bölgesi Fabrika Bilgiişlem departmanları diye düşünüyorum ben ama bunun dışında yazılım konusunda iş bulabileceğim Bursa nın semtleri nerelerdir? Bu konuda bilgisi olan müridler yazarsanız sevinirim..

Not: Konunun yeri olarak burayı uygun gördüm eğer değişmesi gerekirse silmeden değiştirin lütfen.

Paslanmış bir uygulama geliştirici.. ##
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HighNitro
    HighNitro's avatar
    Erkek
    Hocam yazılım konusunda Fomara civarı kalite firmalar var ama sana tavsiyem www.kariyer.net ve www.yenibiris.com dan bak.. www.tofas.com.tr den başvur ama birçok kalite firma iş bulma sitelerine ilan veriyor oralara bak :)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Berg
    Berg's avatar
    Erkek
    türkticaret.net altıparmakta büroları bi bak istersen...

Ağaçlar Ayakta Ölür...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek

bursa bilişim konusunda baya geri kalmış bi yer, ben de olmasam bilişim die bişi yok diyebiliriz :P

fomara,altıparmak,heykel civarlarında firmalar var, ihsaniye tarafında da olması lazım ama şehre çok ters kalıo pek tavsiye etmem.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NebuLa
    NebuLa's avatar
    Erkek
    cold-m4 bunu yazdı:
    -----------------------------

bursa bilişim konusunda baya geri kalmış bi yer, ben de olmasam bilişim die bişi yok diyebiliriz :P

fomara,altıparmak,heykel civarlarında firmalar var, ihsaniye tarafında da olması lazım ama şehre çok ters kalıo pek tavsiye etmem.

ihsaniye mi ? şaka yapıyosun sanırım :) 1 bilemedin 2 tane bilgisayarcı war adam gibi olan

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cicuta-douglasii
    Cicuta-douglasii's avatar
    Erkek
    secretcv.com ve kariyer.net e bak görürsün zaten firmaları..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XCoder
    XCoder's avatar
    Erkek
    fomarada dershanelerin civarında ve altıparmakta burç'un aşağısında birkaç yer olacaktı

The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the force.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigana
    zigana's avatar
    Erkek
    bulutbey bunu yazdı:

ben bursalıyım :)

nerden başladıgın değil başlaman önemli :D herhangi bi yerden başla aramaya :D

konunun yeri heralde galiba sanırsam iş güç olcak :) 

bursalıydın demek... bütün hayallerimi yıktın. toz pempe hayaller yerine , yuvarlak hayaller bıraktın... bunudamı yapacaktın bana yw:D

webleyin neden dampamount istediğini anladım D:

Temel adalettir .
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ibosoft
    ibosoft's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    bulursan banada haber et öle bi yer :)

dizi dizi incisin danalıkta birincisin
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek

HighNitro bunu yazdı:
    Hocam yazılım konusunda Fomara civarı kalite firmalar var ama sana tavsiyem www.kariyer.net ve www.yenibiris.com dan bak.. www.tofas.com.tr den başvur ama birçok kalite firma iş bulma sitelerine ilan veriyor oralara bak :)
    Arkadaşlar saolun yorumlar için Ama HighNitro dediği şekilde çok uzun zamandır başvurularda bulunuyorum ama nafile

Buı gün fomarada bir firma ile görüşmeye gittim olur olmaz bilmiyorum her zaman ki gibi biz seni arayacağız diyorlar :)

Demek genel yorum Bursanın bilişim de geride olduğu gelişemediği yönünde. Bakalım araştırmalara devam eğer yeni tavisiyesi olan arkadaşlar olursa beklemedeyim hala...

Paslanmış bir uygulama geliştirici.. ##
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek
    NebuLa bunu yazdı:
    cold-m4 bunu yazdı:

ihsaniye mi ? şaka yapıyosun sanırım :) 1 bilemedin 2 tane bilgisayarcı war adam gibi olan

fazla gitmişliğim yok o taraflara, gittiğimde bikaç yer görmüştüm o yüzden şeyettim, zaten gitme demişim dimi :)

Toplam Hit: 1945 Toplam Mesaj: 11