Tahribat Dokuman Arsivi İçin Döküman Bagisi
-
BEyler siteyi updatelememe az kaldı, yeni bir döküman bölümü gelecek, fakat 0 dökümanla açmak istemiorum
Bu yüzden bana her tür kendi yapımınız olan dökümanı holyone@tahribat.com a atarsanız çok makbule geçer
Gönderdiğiniz her döküman YAZARININ ADI ile yayınlanacaktır.
Eger bir başkasına ait güzel bir döküman biliyorsanız yazarın emaili ile bana ulaştırırsanız o kişiden de izinle alır o kişinin adı ile yayınlarım, kimsenin hakkı kimsede kalmaz.
Konular:Hack, güvenlik, grafik, programlama, GSM, işletim sistemleri, püfler aklınıza gelebilecek her tür faydalı döküman... yemek tarifi bile atabilirsiniz :) -
holy o zaman ben sana bayaa bi gondercem..ben şimdiden yasmaya başliiim..neyse sana kolay gele işin zor vaalla..
-
hoca ben şimdi kendi yaptığım beleş sitelerdeki reklamları kaldırma formüllerini yazan bir döküman hazırlıyorum.
Adsl e başvurdum. kabul edildiğinde geniş bir dökümanla sana ulaşacam ama ne kadar beklersin bilmiyorum. modemle zor oluyo bilirsin. -
Baya bişe geldi benim maile tesekkür ediorum ama dahada fazlasina ihtiacim war :)
-
holy yemek tarifi konusunda ciddi misin?
-
baba şöyle kaliteli bir java programlama yazayım mı?
jsp de yazarım ne zamana lazım. -
free sql driver ları felan da korum içine
-
Virüslerle ilgili bir şey yazıyım diyecem şimdi de!
Evde değilim bu gün pazartesi mail de holi
başka başka donanımla ilgili bir şeyler yazabilirim partaçaları tanıtan falan oké oké:)) -
ben virüslerle ilgili bişeyler hazırlayıp sana yollarım
Toplam Hit: 2049 Toplam Mesaj: 9