Tahribat Forum Mobil
-
Rene hocam , şimdilik sadece forum için çok basit ve sade bir arayüz hazırlar mısın boş bir zamanında telefonlar için? şuan hali hazırda böyle bir şey yok diye biliyorum. olursa güzel olur. örneğin donanımhaber forumlarının mobil sürümü var örnek olması acısından < ="editor/themes/simple/langs/tr.js" ="text/"> link koyayım
http://resim.donanimhaber.com/mobile/şöyle aktif konuların listelendiği bir sayfa ve bir de mesajlar görünse yeterli diye düşünüyorum. umarım bir çare bulmaya calısırsın boş bi vaktinde..
teşekkürler
-
pda arızada, elime mobil alet almak gelmiyor içimden :|
ücret iadesi yaparlarsa htc touch pro alacam
o zaman yapacam :|
yoksa şimdi vallahi gelmiyor içimden :(
-
sade halleri bile şu anki tahribat kadar ancak sade olmuş :D tahribat zaten sade ama biraz daha sade olursa mobil için fena olmaz :D
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------
rene hocam telefonun para iadesi olmamakta... şöyleki telefon bir yıl içinde aynı arızayı 2 defa ya da farklı arızaların 4 defa oluşması sonucu ya da telefonun tamirinin mümkün olmaması durumunda cihazın yenisini ya da bir üst modelini gönderirler. garanti kağıdındaki para iadesi yalandır. bunun için öncelikle valilikte bulunan tuketici hakları hakem heyetine başvuracaksın ondan sonra mahkeme gün verecek mahkeme sonuclanacak ondan sonra da sana para ödemesi yapılacak nerden baksan 3-4 ayı buluyor... -
crafty bunu yazdı:
renegadealien bunu yazdı:
rene hocam telefonun para iadesi olmamakta... şöyleki telefon bir yıl içinde aynı arızayı 2 defa ya da farklı arızaların 4 defa oluşması sonucu ya da telefonun tamirinin mümkün olmaması durumunda cihazın yenisini ya da bir üst modelini gönderirler. garanti kağıdındaki para iadesi yalandır. bunun için öncelikle valilikte bulunan tuketici hakları hakem heyetine başvuracaksın ondan sonra mahkeme gün verecek mahkeme sonuclanacak ondan sonra da sana para ödemesi yapılacak nerden baksan 3-4 ayı buluyor...
-----------------------------ben 3. para iademi aldım hocam...
kanun
1 sene içince aynı arızayı 3. defa
1 sene içinde farklı arıyazı 5. defa
2 sene içince 6. arızayı yaparsa
aleti son kez garantiye verirken gartanti kağıdına değişim/iade istemi var şeklinde yazdırman lazım...
eğer ürün bu şekildeyse,
ürünün aynısının yenisini,
eğer mümkün değilse misli ile değişimi,
veyahut ücret iadesi isteme hakkın vardır...
ücret iadesini ürünü aldığın firma, eğer firma kapandıysa belirtilen ithalatcıdan tahsil etme imkanın var...
eğer iş tüketici haklarına giderse firma 30 iş günü içinde faturanın kesildiği kişinin banka hesabına parayı havale etmek zorunda.
cep telefonu olarak düşünme bilgisayar bu :)
9 senedir bilgisayarcıyım, 9 senedir tüketici hakları ile uğraşıyorum :)
-
Olsa da biz de rahat etsek. 5800da konulara cevap yazarken sürekli büyük harf yapıyor kendiliğinden. Normal mesaj yazıp kopyala-yapıştır yapıyorum.
-
itfaiyeciTBT bunu yazdı:
Olsa da biz de rahat etsek. 5800da konulara cevap yazarken sürekli büyük harf yapıyor kendiliğinden. Normal mesaj yazıp kopyala-yapıştır yapıyorum.
-----------------------------eet bide 5800 da buraya yazarken yazdıgı görmüosun :D
-
Cep telefonuna şimdilik siteyi http://www.tahribat.com/?notop=on halinde kaydet, biraz daha light olur
mesaj textboxuna da bi el atarız sora
-
bende tam wifi li alet bakınıyodum tbtye giremeyeceksek ohooo :D