Tahribat Forumda Hata Mı Var?
-
Tahribat.com u açtım kullanıcı adını ve şifresini girdikten sonra başladım forumda dolaşmaya.Sonra bi konu acıp gönder butonuna bastım.Ana o da ne? benden yine kullanıcı adı ve şifresini istio.Neyse yazdım yekrar kullanıcı adını ve şifremi ama forum kararlı davrandı ve bidaha istedi. Ben Kullanıcı adını ve sifreyi yazdıkca o benden bi daha istio.işin garip tarafı benden kullanıcı adı ve şifresini sorarken üst sağ köşede benim kullanıcı adım yani ReaL_isT yazıo.Bu forum hatasımı yoksa benden mi kaynaklanıyo anlayamadım.
-
aynı olay banada oldu senden kaynaklanan bisi deil herhalde bir sorun var
-
Cooky lerinizde bir problem olabilir.
-
cokieleri internet explorerdan bi silin. sorun kalmayacaktır büyük ihtimal.. çünkü bir sorun olsa herkezde yapardı..
-
Bendede oluyor arada ama bugün olmadı..Düzeltildi sanırım
-
cookie sorununu hallettim
admin haber ve dokuman eklemedeki hatalari da giderdim ustune ustluk uyelerin konu editlemesinde cikan hatayida settirdim bug mug kalmadi... -
aktif konularda hitler gorunmuyo :)
-
Bende 2003 serverdan dolayı inmeyen denyo launch String definitionsları düzelttim artık sorunsuz olarak dlsler iniyor.
-
o problem deil girdikten sonra son ziyaret ettiğin sayfaya yonlendiri yo olabilir dolayısıyla ondandır.
Toplam Hit: 2072 Toplam Mesaj: 9