TAHRİBAT FRAGMAN--BY No_Problem
-
dosya boyutu : 19.5 mb
dosya türü : Windows Media Ses/Video dosyası
----kullanılan programlar----
ses ve audio efektler : fruty loops -magix pro 10
ses ve audio montaj : acoustica- coll edit
video tasarım ve montaj : camtasia2 -movie maker
download için tıklayın : http://rapidshare.de/files/5397829/tahribat_fragman_by_no-problem.wmv.html
not bilmeyenler için (eger kaldıysa tabii :) :rapidshare download--acılan sayfanın en alttaki tabloda yer alan free butonunu tıklayın cıkan sayfada altta bir geri sayım var bitince link aktif hale gelir
iyi seyirler.................
-
kelime hataları dışında başarılı bir çalışma.
müzik özellikle çok uygun olmuş.
tebrikler.
-
daha kücük boyutta olan dosyada var ama ekran kücük olunca hosuma gitmedi rar olayına gelince fazla bir oynamıyo hoja ya beyendiğinize sevindim
-
Yeni izledim.. Ciddi güzel bir çalışma olmuş , bannerler bölümüne bunun gibi videolarda koyulabilir.. Gerçi kreston bir fikir önermişti ilgilenilmedi ama yapılacak yakında , üyelerin photoshop , 3d çalışmalarını sergilemesi için biryer düşünülüyordu , orayada farklı dallar altında butür videolar konulabilir.. Tekrardan ellerine sağlık.. Devamını diliyoruz..
-
Elimde tahribatla ilgili banner resim vb dosyalar olsa cok daha iyi bir calsıma yapabilirdim ama eldeki elemanlarla ki bunlarıda siteden aldım ancak bu kadar oldu ama bu kısa calsma 3,5 saatimi aldı görüntü ve ses uyumu anamı ağlattı diyebilirim ama cok cok cok daha iyisini yapabilirim özellikle dijital müzik konusunda tahribata özgü bir beste yapabilirim
yeterki böle bir proje hayata gecirilsin eski bir tahribatcı olarak ne gerekiyorsa yaparım...
saygılar.
çalışmada kullanılam müzik: theme-resident evil-marlyn manson
-
valla hoca manyag olmus eline koluna saglık bir flimin fragmanını izliyormusum gibime geldi
tekrar eline saglık
-
ABİ TEK KELİMEYLE SÜPER OLMUŞ MÜZİKLERİ İYİ SEÇMİŞSİN
-
usta konusturmussun ne diyeyim...
-
Abi yaw baya güzel olmuş seni tebrik ediyorum

bu alkışlar sana müzikler çok etkileyici