TAHRİBAT HAKKINDA
-
Bayadır bi bu sitenin içerisindeyim bana çok yararı oldu. tahribat forum hakkındaki görüşlerim şunlar.
*insanlara saygı
*destek
*her konuda bölümün olması
*çeşit bolluğu
*tahribat üyelerinin birbirine destek olması
Birçok sitede arayıp'da bulamadığım herşeyi bu sitede buldum. tahribat ı kuran arkadaşlara çok teşekkur ediyorum. Gerçekten arayıpda bulunamıyacak bir site ama reklam konusunda biraz endişem var.Arkadaşlar tahribat hakkında görüşlerinizi yazarmısınız.. teşekkur ederim saygılarımla.....
-
tahribat heryere benzemez. istihbarat , lojistik grubu bukunmaz özgür ortamdır. nickinin sonu AY , OY ile biten lamer tipler barındırmaz. (anladınız siz) . herkes eşittir. id si 1 olanda 1689 olanda. türkiyede 1 numaradır.
kısacası TAHRİBAT RULLZZZ!!
-
tek eksiğimiz var.. sitemizde doktor yoq :)
-
Sitemizin daimi doktoru HELLOWEEN ameliyat olmuş. Tahribat'a girmesinin mevcut şartlar altında mümkün olmadığını söyleyen HELLOWEEN'in en kısa zamanda iyileşip gelmesiyle, yeniden doktorumuza kavuşacağız...
-
Tahribat be ya napçan bi TaNe
-
bence tek eksigimiz akilli mantikli adamlar olmamasi alayimizin 1 - 2 tahtasi eksik :)
-
Musket bunu yazdı:
bence tek eksigimiz akilli mantikli adamlar olmamasi alayimizin 1 - 2 tahtasi eksik :)
olacak o kadar kusur
-
Criminal bunu yazdı:
Sitemizin daimi doktoru HELLOWEEN ameliyat olmuş. Tahribat'a girmesinin mevcut şartlar altında mümkün olmadığını söyleyen HELLOWEEN'in en kısa zamanda iyileşip gelmesiyle, yeniden doktorumuza kavuşacağız...
geçmiş olsun. en kısa zamanda iyileşmesini dilerim.Basit beyin cerrahisi falan olursa ben yaparım. doktora gerek yok.
-
tahribatın bir kötülüğü var o da bağımlılık yapması. girmeden duramıyorsun.:)