Tahribat Hakkında İnternette Konusulanlar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ilnatsob
    ilnatsob's avatar
    Erkek

Kaynak eksi sözlük ve itu sozluk:

eskiden sıradan bir üyesi olmama rağmen sahiplenirdim bu siteyi. defterlerime, kitaplarıma bu sitenin logosunu çizerdim. sprey boyalarla şehirdeki duvarlara bile çizmiştim. koluma dövmesini bile yaptırmıştım hatta. şimdilerde açılan saçma sapan konulara ve yardım almak istenilen ciddi konularda bile geyik yapan üyelere sahip sıradan bir forum sitesinden farkı yok benim için. yöneticileri on numara adamlardır ama sitenin gidişatı gidişat değildir, her an bok yoluna gidebilir eğer içeriği konusunda bir şeyler yapılmazsa.
    (bugax, 05.10.2009 03:27)

toplumun her kesiminden insanı barındırmasına rağmen barış ortamında yürütülen bir forum. sözlük usulü üye alımları ve kaliteli eski üyeleri ile ünlüdür..donanım ve yazılım konusunda türkiyenin en hünerli insanlarını bulundurur, lakin son dönemlerde çömez adı verilen yeni üyeler nedeniyle kalite düşüşü yaşanmaktadır.
    (epigonion, 13.09.2009 03:53)

adı ergenekon iddanamesinde geçen, önceleri 16 yaşındaki psikopat kimyacı üyeleri tarafından vukuatlar bölümünde her türlü pisliğin detaylarının verildiği şimdilerde bu kimlikten arınarak "yapamıyom yardım" forumu olmuş site.
    (caktim cakmagi optum yapragi, 12.01.2009 20:10 ~ 20:12)

eskiden fanatik bir üyesiydim. zaten tahribat üyesi olup da siteyi sahiplenmeyen biri yoktur o ortamda. ama ne yazık ki çok fazla sevgi yanında 2 katı kadar da alınganlık yaratır herzaman. bu yüzden her geçen gün, bende dahil çoğu eski üyesinin siteye küsmesiyle ve çömez olarak adlandırılan yeni üyelerin açılan her konuya saçmasapan ve eleştirisel cevaplar yazmasıyla boku çıkmış olan bir efsanedir benim için artık. ama oradaki dostlukları, üyeler arasındaki bağı hiçbir zaman unutamam, hayatıma çok şey katmıştır, büyümeme yardımcı olmuştur, doğrudur. ayrıca yöneticilerine bok atılmasına da izin veremem, renegadealien olsun holyone olsun ikiside sitede takıldığım süre boyunca siteyle alakalı hertürlü sorunumu halletmişlerdir.
    (elma sekeri, 23.12.2008 22:17 ~ 13.01.2009 21:37

beslemek için karga aradığını söyleyen üyelerin olduğu, üye yaş ortalamasının 16-17 olduğunu düşündüğüm, adminini tanımamakla birlikte denyo launch adlı programdan ötürü takdir ettiğim web topluluğu. aslında topluluk demek yanlış olur olsa olsa güruh !!!

karga olayı da burada: http://www.tahribat.com/...

(kayzer, 02.08.2007 16:52)

====>
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek

sonuncusu hariç diğerlerine katılıyorum.

screw you guys! i"m goin" hoooome!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ricin
    ricin's avatar
    Erkek

yaf şu idda name muhabeti nedir ? sitenin isminin geçtiği sayfa vs. bi link atıverinde bizde bakalım cahil kalmışız ne zamandır giremiyorum siteye :)

üniversite öğrencilerine devre tasarımı yapılır...! tekdag-elektronik.blogspot.com/
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Atillla
    Atillla's avatar
    Erkek

Bundan bir yıl önçe ekşi sözlükte okumustum yazılanları hatta daha ağır yorumlarda vardı hatta hakaretler vardı ,silindimi aceb

Bilgi güctür.
Toplam Hit: 1120 Toplam Mesaj: 4