Tahribat Harici Hiçbir Siteye Girememe(Explorer Sorunu)
-
Arkadaşlar normalde yaşadıgım eve geldim herşey güzel giderken kablolu modemimle internete baglandım. msne girebiliyorm ama google a vs e girmiyo. dogal olarak arada tbtyide denedim ve girebildigim tek site burası :D nası çözerim bu durumu tamam tbt candır cigerdir ama digerleride lazım müridler :D el atarsanız sevinirim.
-
interneti baskasiyla paylasiyorsan dns cozumlemede problem yasiyor olabilirmisin ?
dns'lerini degistirmeyi denermisin
(google dns: 8.8.8.8 - 8.8.4.4)
-
hocam benim dnslerim buydu ama bunlar wireless modemden baglanırken geçerliydi. şimdi dnslerim otomatik alınıyo modemim farklı ona da bunları giriyorum hemen. sonucu yazıcam.
-
böyle soruna can kurban :D
-
eyv hacım google a girebildim ama su an da face e giremiyorum mesela :D çok çılgın oldu :D
-
yokmu derdme derman arkadaslar
-
dnsyi hiç kullanmasan olabilitesi varmı acaba
-
Seastar bunu yazdı:
-----------------------------
dnsyi hiç kullanmasan olabilitesi varmı acaba
-----------------------------olmuyor :/
-
hocam bilgisayarına tahribatozis virüsü bulaşmış çözümü yok, ölene kadar tahribattan başka siteye giremeyeceksin
-
o6u2 bunu yazdı:
hocam bilgisayarına tahribatozis virüsü bulaşmış çözümü yok, ölene kadar tahribattan başka siteye giremeyeceksin
-----------------------------bende düşündüm onu ama dnsleri degiştirdigimde google a da girebilmem aklımı karıştırdı. sanırım tahribatozis ılımlı şu günlerde :D
-
Desiqner bunu yazdı:
böyle soruna can kurban :D
-----------------------------hocam adamın sorunuvar sen yağ yapıyon