Tahribat Hon Cuları
-
Evet beyler HoN oynayanları görelim. Benim kullanıcı adım Kvasirr.
-
HoN değilde LoL var :)
-
Bır ara LoLe sınırlenıp trıalını oynamıstım 10 mac kadar alısamadım pek bıraktım ondan sonra ama LoL'den daha ıyı oldugunu bıldıgım bır oyundur kendılerı :)
Dota 2 cıkacaktı ses seda gelmedı pek onu beklıyorum :)
-
emreslmn bunu yazdı:
-----------------------------
Bır ara LoLe sınırlenıp trıalını oynamıstım 10 mac kadar alısamadım pek bıraktım ondan sonra ama LoL'den daha ıyı oldugunu bıldıgım bır oyundur kendılerı :)
Dota 2 cıkacaktı ses seda gelmedı pek onu beklıyorum :)
-----------------------------dota2.com blogu varda 4-5 aydır hiç bir kıpırdama yok 4 hero resmi 2 yazı koydular ümitlendiriyolar milleti.
-
Benim hesap varda oynayacak vakit bulamiyorum. Arkadaslar oynuyor benim hesapla paso. Ayda 1 oyun falan atiyorum resmen.
-
KrypT bunu yazdı:
Benim hesap varda oynayacak vakit bulamiyorum. Arkadaslar oynuyor benim hesapla paso. Ayda 1 oyun falan atiyorum resmen.
-----------------------------bende pazarları takılıyorum sadece.
-
ücretsiz olsa gelirdim hocam.
-
su anda 10 günlük deneme süresi var. denemek isteyenlere duyrulur.
-
mandalina bunu yazdı:
-----------------------------oyun ne kadar bilen varmı ?
normalde 30$ ama şu anda 1.yılı kutladıkları için 40$ lık goblin coins+ free acc. diyolar 40$. Bi ara 10$ yapmışlardı. Bi kere para veriyosun zaten. Şu anda lol ve dotadan katkat iyidir. -
Juliet bunu yazdı:
mandalina bunu yazdı:
oyun ne kadar bilen varmı ?
normalde 30$ ama şu anda 1.yılı kutladıkları için 40$ lık goblin coins+ free acc. diyolar 40$. Bi ara 10$ yapmışlardı. Bi kere para veriyosun zaten. Şu anda lol ve dotadan katkat iyidir.
-----------------------------bende 10 dolara almıştım zaten, oyun mükemmel bir oyun.
-
http://www.youtube.com/watch?v=FCAMr30pkkA&feature=share
bu videoyu izledikten sonra lole daha bir ısındım.
nickim ChaosTr oyun atmak isteyenlerle oynarım .