Tahribat İçin Öneri
-
slm ben blogger kullanıcısıyım konu altlarında face de paylaş twit te paylaş falan filan var blogger de paylaş yapılsa nasıl olur
-
Ben onlarin hicbirini kullanmiyorum bence bi kaldirma butonu olsa daha iyi olur :D
-
pardon yanlış okudum
-
birde şu en altta sayfa sayıları işte en son sayfaya git şeyleri, en üsttede olsa fena olmazdı, bazen konuyu takip edicen, her seferinnde sayfanın en altına in olacagına yukardada olsa hemen tıklar istediğimiz sayfaya giderdik
-
constritube galiba adobenin onu kur pcye çok güzel çat bloga atıyor :)
-
Blogger da konu paylaşılmasına olanak veriliyor mu :S Yani nasıl paylaşılacak tam olarak anlamadım ben. Buradan tıkladık diyelim butona, bizi nereye yönlendirecek? Yeni yazı ekleme sayfasına mı? Peki burada ki yazı nasıl orada ki metin editörün de görünecek? Resimler vs. nasıl çıkacak :s İmkanı var mı böyle bir şeyin?
-
lordvader89 bunu yazdı:
-----------------------------Blogger da konu paylaşılmasına olanak veriliyor mu :S Yani nasıl paylaşılacak tam olarak anlamadım ben. Buradan tıkladık diyelim butona, bizi nereye yönlendirecek? Yeni yazı ekleme sayfasına mı? Peki burada ki yazı nasıl orada ki metin editörün de görünecek? Resimler vs. nasıl çıkacak :s İmkanı var mı böyle bir şeyin?
-----------------------------
böyle bişi var ben bikaç yerde görmüştüm ama şimdi hatırlayamıyorum -
syklops bunu yazdı:
birde şu en altta sayfa sayıları işte en son sayfaya git şeyleri, en üsttede olsa fena olmazdı, bazen konuyu takip edicen, her seferinnde sayfanın en altına in olacagına yukardada olsa hemen tıklar istediğimiz sayfaya giderdik
-----------------------------bence böyle olması daha iyi o zaman insanların konuda yazılanları okumadan atlama olasılığı daha fazla olur
-
syklops bunu yazdı:
-----------------------------Hocam onun için bi arkadaş bi firefox eklentisi (veya gm scripti de olabilir tam hatırlamıyorum) yazmıştı. Onu kullan istersen :)
-
blogger'da nasıl paylaşılacak hakkaten ?