Tahribat Mail Bomber
-
Programı fazla anlatmama gerek yok zaten tahribatta daha önce yapımı hakkında döküman yayınlandı ( C# ile Toplu Mail Programı Yazmak )
Ufakta olsa boş duracağıma birşey yapıyım dedim, takıldığım bir yer vardı saolsun legion_of_doom yardımları ile hallettik. Yardımları için çok teşekkür ederim.
Projeyi kaynak kodları ile veriyorum istiyen istediği gibi düzenlesin. Varsayılan ayarları gmail için denemek istiyenler için hazır bi tane açıyım dedim. Büyük ihtimalle bi tane fırlama çıkıp şifresini değiştir tahmin ediyorum ama yinede veriyim :)
id: tahribatmailbomber@gmail.com
pw: tahribat123
Ekran Görüntüsü;

Kişi Ekleme Menüsü;

Download >> http://rapidshare.com/files/265568054/mailGonderme.rar
-
Çalışmalarında başarılar dilerim.. Umarım tahribata yararlı olur ve senden daha bir çok proje bekliyoruz.
Emeğine ve c# a sağlık :)
-
Saol hocam öğrenmeye devam ettikçe yeni projelerde gelmeye devam edicek :)
-
klavyene sağlık hocam böle konuları görmek insanı mutlu ediyo devamını bekliyoz :D
-
bir kaç dk duruyorsun..
aradan 30 40 mail atıyor sonra sunucu engelledi fln dıyor hotmail de kendi yedek msn adresime saldırırkene
-
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------bir kaç dk duruyorsun..
aradan 30 40 mail atıyor sonra sunucu engelledi fln dıyor hotmail de kendi yedek msn adresime saldırırkene
-----------------------------duraksamasının sebebi sürekli işlem yaptığı için kasması ama çalışmaya devam ediyor, sleep komutu ile yarım saniye kadar bekleterek çözülebilir ama buda zaman alır. Sunucu engellendi diye neden öyle bi hata vermiş bende pek anlıyamadım, biraz önce kendime tekrar gönderdim sorun vermedi...
Edit: tahribatmailbomber@gmail.com adresi ile gönderirken bende aynı şeyi yaşadım biraz önce, sanırım aynı anda birkaç kişinin girmesinden kaynaklanıyor olabilir.
kendi kullandığım adres ile göndermeyi denedim 2 defa 100 keres saldırdım sorun vermedi. TEkrar tahribatmailbomber@gmail.com ile denedim hata verdi.
-
aSdFgH bunu yazdı:
-----------------------------HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------bir kaç dk duruyorsun..
-----------------------------duraksamasının sebebi sürekli işlem yaptığı için kasması ama çalışmaya devam ediyor, sleep komutu ile yarım saniye kadar bekleterek çözülebilir ama buda zaman alır. Sunucu engellendi diye neden öyle bi hata vermiş bende pek anlıyamadım, biraz önce kendime tekrar gönderdim sorun vermedi...
Edit: tahribatmailbomber@gmail.com adresi ile gönderirken bende aynı şeyi yaşadım biraz önce, sanırım aynı anda birkaç kişinin girmesinden kaynaklanıyor olabilir.
kendi kullandığım adres ile göndermeyi denedim 2 defa 100 keres saldırdım sorun vermedi. TEkrar tahribatmailbomber@gmail.com ile denedim hata verdi.
-----------------------------thread mantığı ile mailleri yollamıyor mu ?
-
Yok hocam direk for göngüsünün içinde yaptım
Ayrıca ufak bir güncelleştirme yaptım mailleri bcc kısmına ekledim bu sayede gönderilen kişiler birbirlerinin adreslerini göremiycekler...
-
iyide bunun exe si filan nerede nereden açılıyor bo program :D
-
hocam tahribat adı altında program kodlamak yasak haberin olsun
-
500 adetten fazla gitmez 24 saat içinde gmail engeli :D