Tahribat Or Kodu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sansar55
    sansar55's avatar
    Erkek

kodu (Quick Response kodundan kısaltılır) ilk otomotiv sanayi için özel olarak tasarlanmış bir matriks barkod türü (ya da iki boyutlu kod). Daha yakın zamanlarda, sistem popüler dışında hızlı okunabilirlik ve nispeten büyük depolama kapasitesi nedeniyle sanayi haline gelmiştir.

QR Kodu, beyaz bir zemin üzerine kare desenli olarak düzenlenmiş siyah modülleri oluşur. Kodlanan bilgiler her türlü veri (örneğin, ikili, alfanümerik veya Kanji sembolleri) yapılabilir.

QR kod saklanabilir veri miktarı, karakter kümesi, sürümü ve hata düzeltme seviyesi bağlıdır.

https://play.google.com/store/apps/details?id=tool.scanner&hl=tr              tablet veya teleofona yukluyoruz. yukledikten sonra kod üzerine tutuyoruz.

http://www.qrkod.org/  burdan code alıyoruz. tahribatin kodu aşagıdaki

QR BARKOD OKUYUCU ile, HİSSE CREATE, KODUNU, SCAN!
    Barkod ve QR Scanner tamamen ücretsizdir. Güçlü bir QR Code, Barkod ve Data Matrix tarama programını halinde akıllı telefon değiştirin. , Uygulamayı açın kodu kamera noktası ve bu kadar!
    Telefonun kamera kullanarak, Barkod Okuyucu hızlı tarama ve barkod bilgileri tanıyacaktır.
    Kodu bir web sitesi URL içeriyorsa, QR Code tararken, otomatik olarak siteye yönlendirilirsiniz. Kod sadece metin içeriyorsa, hemen görürsünüz. Telefon numaraları, e-posta adresleri veya iletişim bilgileri gibi diğer formatları için, uygun önlemleri almak için istenir.
    Barkod ve QR Tarayıcı şimdi EAN, barkod-UPC düzenli okur ve ISBN-ve seni seviyorum ürünleri satın almak için yerler araştırma ve bulmak için izin, tarama ürünler hakkında bilgi toplar.
    Metin KODUNU olabilir, adresler, ISBN, e-posta, kişiler bilgilerini, takvim olaylarını ve akıllı kamera, görüntü dosyaları, çevrimiçi kodları kullanarak tek bir tıklama ile çok daha fazlası.
    Kod çözme sonra web bağlantıları, kitap yorum, multimedya ve takvim çevrimiçi bilgiler yönlendirileceksiniz.
    Çok hızlı KENDİ QR kodları ve Barkod CREATE olabilir!
    Uygulamaları, sosyal ağlar, e-posta, kısa mesaj yoluyla arkadaşlarınızla PAYLAŞIN, daha sonra kullanmak veya baskı için saklayın.
    Temel Özellikler:
    - Hızlı ve kolay TARAMA QR KODLARI VE KAMERA gelen BARKOD
    Uygulamalar, E-posta Adresleri, Telefon Numaraları, Rehber Bilgiler, imi, Pano: - Kendi QR KODLARI kodlama CREATE

- ahmet abi sen hala ölmedin mi ya? - yok yok ölmedim - e öldü demişlerdi? - yok ölmedim
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PsychoDawn
    PsychoDawn's avatar
    Erkek

Paylaşım İçin Teşekkürler :) 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo

O kadar zamandır bu sitedeyim. Allaha havale et linkini daha yeni gördüm.  Başlıkta OR yazınca bambaşka bir şey düşünüp de girdiydim de, bambaşka bir şeyle karşılaştım :D

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek
    Haymatlos bunu yazdı

O kadar zamandır bu sitedeyim. Allaha havale et linkini daha yeni gördüm.  Başlıkta OR yazınca bambaşka bir şey düşünüp de girdiydim de, bambaşka bir şeyle karşılaştım :D

nerde o link :(

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo
    zeybekustasi bunu yazdı
    Haymatlos bunu yazdı

http://prntscr.com/5o90u8

en baştaki :D

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sansar55
    sansar55's avatar
    Erkek
    zeybekustasi bunu yazdı
    Haymatlos bunu yazdı

- ahmet abi sen hala ölmedin mi ya? - yok yok ölmedim - e öldü demişlerdi? - yok ölmedim
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    endenius
    endenius's avatar
    Erkek

Toplam Hit: 2001 Toplam Mesaj: 7