Tahribat Resim Galerisi
-
Site içerisinden birçok buluşma, etkinlik vs. düzenleniyor, burada çekilen resimler, videolar sitede toplansa ve bir resim galerisi oluşturulursa hoş olur diye düşünüyorum.
-
http://picasaweb.google.com/tbtresim/
ama dedigin gibi olursa daha güzel olur aslında
-
Burdan haberim var ama burda sadece cebitler yer alıyor.
-
picasaya tüm bulşma resimler itarihleriyle aktaralıp orada büyük bir arşiv oluşturulmalı diye düşünüyorum ben de ama 3 kişi toplanıp tbt buluşması yaptık ekleyin değil en az 20 kişi olan buluşmalar eklenmeli oraya
-
Resimlerin sağda solda dolaşması onayladığımız bir konu değil zira bu yüzden geçmişte cok sıkıntı cıktı...
Sadece picasada grup halindeki resimler var...
Fark ettiyseniz herkez sıkıntılı hocam bu sitede, karı kız bulma sitesi değil burası :)
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------Resimlerin sağda solda dolaşması onayladığımız bir konu değil zira bu yüzden geçmişte cok sıkıntı cıktı...
Sadece picasada grup halindeki resimler var...
Fark ettiyseniz herkez sıkıntılı hocam bu sitede, karı kız bulma sitesi değil burası :)
-----------------------------Haklısın hocam, bu işlerden elimi eteğimi çekince, herkesi kendim gibi sanıyorum :)
-
pekte dürüst :)
-
kendini albümde görmek isteyenler 2009 cebite gelir bütün sorunlar çözülür ;) muhaha çok kötüyüm lan ;)
Toplam Hit: 2171 Toplam Mesaj: 8