Tahribat Sevgisi
-
Beyler,bayanlar ve toplar :))
Tahribatta mesaj sayisi olarak 200 bini az kaldi devireceğiz :))
Ahanda link :http://img71.imageshack.us/img71/732/sayilarlatbtfb5.png
Şahsen bu kadar yildir ayakta duran tahribat.com kutlar adminlerini ve modlarina saygilar duyarim
AYrica nice senelere
By CLK-J35 -
valla hacı bende onu bekliodum simdi.. dün saat 10 da kondu bugün 20000 tık oldu..
canlı tanık olcam :D
ulan 2 gün sonra ayrılıom burdan nasıl koyuyo beeh :( -
ahanda bitti :)
-
Seni Tanıdıqım Güne Lanet Olsun tahribat Real hayatımı mahvettin bende Seninle sanal oldum Lanet olsun :P uıeuehueheuh
-
hadi hayırlısı Allah yolumuzu açık etsin inşallah bozulmadan uzun seneler burdayız birbirimizin düğünlerine davetli oluruz tahribat .com masası lütfen buraya gibisinden.....
-
valla tahribattan bir çok dost kazandım, aslında ancak ortamın sıcaklığının yanı sıra bilmiyom ne diyim ya siteye hayranım ben. deli gibi seviyom o kadar.
-
275.000 mesajı geçtik aslında bugune kadar sildiklerimizi sayarsak
hatta bunun icinde acilan 34000 başlık dahil degil sadece iclerine yazilanlar... -
Allah Başta Şeyhimiz Holyone ye zeval vermesin, sonra Tahribatımıza. Tek dileğim Tahribatın kapanmaması. Başkada bişey istemiyom. Türk Hacking Yeraltı Dünyasının kralı Tartışmasız Dokunulmazı Tahribat. O kadar.
Nush ile Uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın Hakkı Kötektir. Aynen. ;) -
Biyerlere çöp sıkıştırmalı la :) Holy siteye yazı yazmış :D
Toplam Hit: 1158 Toplam Mesaj: 9