Tahribat Torrent
-
Bi ara dosya paylaşımı için sistem kurulmuştu ama sonra ne oldu bilmiyorum ona. Biliyorum masraflı işler ama güzel olurdu yaa kendi torrentimiz olsa.
-
Bu konuyu 1-2 ay önce reneye pm ile belirtmiştim; ama sonra mantıksız geldi. Aslında güzel birşey diğer sitelere gerek kalmadan. Ama bunun server ayarlaması var, sonra o serverın polis tarafından basılması var. Davalar olacak. Mesela arena-tr yi de basıp duruyorlarmış. Ayrıca böyle olursa tahribat dosya paylaşım sitesine döner önü alınamaz.
-
Tahribatin public ftpsi vardi galiba onceden tam hatirlayamiyorum. guzel olur aslinda. hatta muthis olabilir :D
-
x3uqm4 bunu yazdı:
-----------------------------Tahribatin public ftpsi vardi galiba onceden tam hatirlayamiyorum. guzel olur aslinda. hatta muthis olabilir :D
-----------------------------hehe bende hatırlıyorum
bazı mallar oraya not defterinde hacked yazıp atıyolardı :D
-
ne gerek var ki ?
torrentz.com var huzur var
-
public ftp vardı.index basmaya çalışanlar vardı ordan.torrentz değilde isohunt en iyisi.zamunda falan halt eder yanında
-
onun yerine dosya arşivi güncellense
-
diamonique bunu yazdı:
-----------------------------
Bu konuyu 1-2 ay önce reneye pm ile belirtmiştim; ama sonra mantıksız geldi. Aslında güzel birşey diğer sitelere gerek kalmadan. Ama bunun server ayarlaması var, sonra o serverın polis tarafından basılması var. Davalar olacak. Mesela arena-tr yi de basıp duruyorlarmış. Ayrıca böyle olursa tahribat dosya paylaşım sitesine döner önü alınamaz.
-----------------------------Konuyla alakasız olacak ama bu uydurmayı nereden duydun merak ettim :\