Tahribat Üyelerine İndirim Çekleri (Hem Siz Kazanın Hem Biz)
-
Merhaba başlıktada belirttiğim gibi internetten alışveriş yapıp uygun fiyat arıyorsanız burdaenucuz.com bakmanızı öneririm.
Misal olarak Homend Royaltea 1715 Çay Makinası 119.90 TL (KDV dahil) 1 günde teslim kargo ücretsiz ürünü bu fiyata hiç bir yerde bulamazsınız üstüne birde tahribat üyelerine özel 10 tl indirim kuponu veriyorum fiyat 109.90 tl civarına geliyor.
İhtiyacınız ne varsa girin söyleyin size özel indirim çeklerinden faydalanın www.burdaenucuz.com
-
Yeni saadet zinciri yapılanmasına sen de katılmışsın anlaşılan hocam. Bence keşke bulaşmasaymışın bu işlere.
-
Blackfire bunu yazdı
Yeni saadet zinciri yapılanmasına sen de katılmışsın anlaşılan hocam. Bence keşke bulaşmasaymışın bu işlere.
Öyle deme hacı abi, geçen metrika istatistiklerine bakarken incir altyapısını kullanan bir adamın sitesine baktım, 3K hiti var adamın.
Eğer bu hit organikse aylık iyi para kaldırıyordur adam bu işten..
-
Blackfire bunu yazdı
adamların fiyatları gerçekten çok iyi.
Ben baya bir inceledim araştırdım bir iki kişi referansta olmak istedi ama kabul etmedim.
Şöyle bir şey var , tüm ürünlerin açıklamaları diğer tüm sitelerle aynı olduğu için seo yapılamıyor. Adamlar da içerikleri düzeltmene izin vermiyor.
Yani eşe dosta facebook üzerinden ve reklam üzerinden satabilirsin.
Ayrıca adwords, facebook reklam çıksan kendini kurtarmıyor.
Ama bende kötü değil. Sistemleri ve işleyişi iyi. Titan zincirine benziyor ama konsept biraz daha farklı.
Erdem tarafından 17/Eki/14 10:23 tarihinde düzenlenmiştir -
Hayat silgi kullanmadan resim çizme sanatıdır.Haklısın başladık arkadaşlarla tam bi saadet zinciri değil ama güzel bir yapılanma bi kaybın yok fiyatlar uygun kısa sürede geri dönüş var ve sistem çok başarılı çalışıyor. Tahribat müridlerine bi faydamız olsun istedik.
dinosah tarafından 17/Eki/14 10:25 tarihinde düzenlenmiştir -
alabiliirmiyim bi dal çek ?
-
captain bunu yazdı
alabiliirmiyim bi dal çek ?
----------------------------------
Attım kardeşim özelden