Tahribat Wallpaper [Tbt Müridleri]
-
---Tahribat Wallpaper.......Size: 1024x768.......Şeyh ve Müridleri.......Design by N!ghT-7---
-
eline sağlık hoca keşke boyutunu biraz küçültseydin.
-
özellikle ateş kısmı çok kötü olmuş biraz basit duruyor. :)
-
Buremba bunu yazdı:
-----------------------------
özellikle ateş kısmı çok kötü olmuş biraz basit duruyor. :)
-----------------------------o ateşi vBulletin "Lava Red" adlı temadaki "yeni msj var" iconundan aldım :D
-

Hocam ne tarz bi wallpaper yaptın sen boyle yaa :S Ne sayfa açılıyor nede indiriyor flash getle bile çekemedim amk. -
pc_worm bunu yazdı:
Hocam ne tarz bi wallpeypır yaptın sen boyle yaf :S Ne sayfa açılıyor nede indiriyor flash getle bile çekemedim amk. :S
-----------------------------:D:D valla bende anlamadım aq
-
pc_worm bunu yazdı:
Hocam ne tarz bi wallpeypır yaptın sen boyle yaf :S Ne sayfa açılıyor nede indiriyor flash getle bile çekemedim amk. :S
-----------------------------347 byte yazıyor fark ettin mi hocam :) 475 kilobyte byte ve kilobyte ben 20 kbye kötü gözle bakıyordum :D 347 byte aman yarabbi..
-
biz niye sönmüş duruyoz yyaaww geleceğimiz belki parlak :)))) a.q kibritten başka benzetecek şey mi yoktu yyaaww ellerine sağlık :)
-
pit10din bunu yazdı:
biz niye sönmüş duruyoz yyaaww geleceğimiz belki parlak :)))) a.q kibritten başka benzetecek şey mi yoktu yyaaww ellerine sağlık :)
-----------------------------:D:D ama değişik bir bakış açısı. buna sanat denir :D saygı duy lem :D şaka maka bende emin değilim aq öyle rastladı
-
Bağlantım 512 [ Tek kullanıcıyım ] Sevgili zumzuk :) Bende zaten onun için soruyorum nasıl bir wallpeypırdır ki o ne sayfası açılıyo,ne hedefi farklı kadetle iniyo nede flashla.. Anadın mı :)