Tahribat.Com 1 Milyonuncu Ziyaretciye Ulaştı
-
Herkeze teşekkür,
Counterimiz birçok sitenin uyguladığı gibi palawra değildir, Girilen sayfa başına değil IP ye göre çalışır, giren eleman ana sayfayı 10 kere refresh etse de counter 1 kişi yazar.
(ayda 2 milyon ziyaretci girdiğini söyleyen hack siteleri de var, bunların sahipleri malesef denyodurlar, 4 işlem yapmayı bilen her insan bole tiplerin palawracı olduğunu anlayabilir.)
-
evet arkadaşlar ayrıca bi ekleme de ben yapmak istiyorum , sitemizin hiti sadece 1 milyonu ( farklı ip ler ) geçmekle kalmamıştır , şeyhimizin yazmış olduğu HolyOne Denyo Lauch programı , diğer programlar gibi bugün biçok yabancı sitede de yayına geçmiştir .
Bazı arkadaşlar var ki hack&security sitesi falan açıp ayda 2 milyon hite ulaştım falan diye asıp kesiyolar ,
Nasıl yaptığını biliyomusunuz ?
Basit ;
Sitemizin üzerinde bulunan counter her ip için sadece tek 1 kez artar ve siz 100 kere de 1000 kere de refresh yapmanız asla ve asla counter artmaz oysa kendini hacker sanıp , hack&security üzerinde site yapan bazı salak ların böyle bi uygulaması yok o yüzden ayda 2 milyon hite ulaştık falan diyolar
BÖYLE DENYOLARA KANMAMANIZI TAVSİYE EDERİM ARKADAŞLAR ,
eğer bizim counterin üzerinde böyle bi ip loglama ve counter artırma olayı olmasaydı değil ayda 2 milyon , en azından ayda 5 milyon hite çok rahat ulaşırdık ,
-
welle helal olsun nedielim nice 1 milyonlara.
-
Evet,
Bazı salaklar cok zeki olduklarını zannediolar ...
Birde Programların Yabancı sitelerde Yayınlanması bizi Sevindirdi... Helal olsun Sana HolyOne -
nice milyonlara .Bence bunun şerefine içilir
-
BÜTÜN CAMIAYA HAYIRLI OLSUN
-
4 yıl sonra, bu sayı 5.834.743
hey gidi günler hey.konuyu hortlattım :)
Toplam Hit: 2368 Toplam Mesaj: 6