Tahribat.Com Spammaster,

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elixir
    Elixir's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Tahribat.com
    SPAMMASTER
    (çok yakında)

Başkasının adresinden mail göndermek yada Elinizdeki bir mailliste e-posta göndermek hiç bu kadar kolay olmamıştı.

Arkadaşlar Ben bu proğramı tam ; 6 Aydır bekliyorum hala ses yok :)

HolyOne ; Proğramı Artık Tamamlasan Diyoruz.... Ana sayfanın sağ kenarın'da aynı yazı ( 6 ) aydır bulunmakta. Ana sayfada'da Güzel bir değişiklik yaparsanız sevinirim.. Birde özel msj'larda tıpkı ( msn) deki gibi bir uyarı yaparsanız memnun oluruz...

( Tahribat Üyesi... )

Ayrılığın rüzgarı zamansız estiği vakit, beni arama buralarda. Ben bilmem hangi meridyenin, bilmem kaçıncı paraleline savrulmuş olacağım. Bilinmez yollarda yürüyeceğim, başı öne eğik. İşte diyecekler, işte o yabancı geçiyor yine yalın ayak, başı dumanlı. Yüreğimin çarpıntısını bilmeden arkamdan ahkam kesecekler. Ellerimde hesap soracak derman yok. Dişlerim kenetlenmiş, dilim lal konuşmuyor benimle. Dermansız dertlerin, onulmaz yangınların, alev alev, har har, kor kor yandığı ve kavuşma ümidinin hızla eridiğini bilerek ve kalbimin bu erimeye inat donduğunu hissederek yürümekteyim. Elimde ne bir pusulam, ne de bir haritam var. Bana klavuzluk eden sadece kargalar. Kargalar kargaşadalar, bense karmaşada. Her şey muamma, her şey bilinmezlerle çevrili. Bende bu bilinmezin, bilinmezliğinde kaybolmak istiyorum Mutlak Sonsuza...! ( Elixir )
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Draeex
    Draeex's avatar
    Erkek
    Herkez bekliyo

Tariqat Of Tahribat The Murid Draeex Tariqat Dj"i 2007©
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ★★★★★
    Genki
    Genki's avatar
    Erkek
    insaf kardeşim :D.Kendinizi holyone abinin yerine koyun bakayım.Denyo 4 gelcek spammaster gelcek siteyi aspxe çevirecek arada özel hayat ooooo ömür yetmez len buna :D..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dark_Lord
    Dark_Lord's avatar
    Erkek
    evet,gelsinde spam işine girelim

"biz televizyon izleyerek, milyonerler, sinema tanrıları, rock yıldızları olacağımıza inanarak büyüdük ama olamayacağız... hepimiz heba oluyoruz... bütün bir nesil benzin pompalıyor, garsonluk yapıyor ya da beyaz yakalı köle olmuş... reklamlar yüzünden araba ve kıyafet peşindeyiz... nefret ettiğimiz işlerde çalışıyor, gereksiz şeyler alıyoruz..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Denyo4,Spammaster hepsinin linki var forumda,bekleyin veriyim yaa ben verene kadar azim edin bulun...: )

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    muztafa
    muztafa's avatar
    Erkek
    bilen varsa versin gün olur bizde yardım ederiz;)

eşşeğin kulağına su kaçırmak.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    mitnickevin acti daha once konuyu...orada betalarini bulabilirsiniz..full gibi merak etmeyin adi beta :)...

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
Toplam Hit: 2719 Toplam Mesaj: 7