Tahribat.Com Un BAN Linki
-
arkadaşlar geçen gün bi internet cafede oturuyom.tahribat a giriyim dedim.doğru yazamadım galiba sitenin ismini. ne bilim tahribatın bölümlere ayrılmış linlleri falan çıktı orda tahribatın ban linkide vardı vallla çok güzel eğlencelik bişi arkadaşlar bi daha bulmadım o linki verebilirimisiniz bi zahmet...
-
banlaninca karsina cikan sayfayi soruyo heralde
-
EY İNSANOĞLU niye sizi deneyim ki vardı sen bilmiyorsan ben napayım.hatta sayfada tahribat.com sitesinden banlandınız.gözlerinizden öper diye bişi yazıyordu.bu sitede hiç banlanmadığım için bilemem bunu demmiii.
-
Yok zumsuk ban yeyince başka hiç emek harcanmamış kefen giymişcesine beyaz kısaknırca az ve öz yasılmıi 2,3 dört kelime bulunan bi sayfa geliyor
Tahribata giremezsiniz izniniz yok mu neydi öyler bişiler sadece yazı ama ne gunlerdi bee sonradan geldik ama:)) -
http://img220.imageshack.us/img220/4066/tbtban9qo.jpg
Not:zuhahahaha ben yazdım.... -
iŞTE BUYDU BE HOJA
-
Ben bu resimin aq emi orda msnde konustuğum eski sevgilim unutmustum aklıma geldi günümün anasını zikti aq böle işin ya hayatında aq emi ya nerden cıktı bu resim ya :'(:'(:'(:'(
-
ewet hoja senın yazının biraz daa buyugu we kırmızısıydı bn bikac kez yedim ii biliorum
ban müridin kamcısıdır:P -
Removed...
Toplam Hit: 1476 Toplam Mesaj: 9