"Tahribat.Com‘Da Ne Var Allah Aşkına" :)
-
Youtube ta gezerken rastladım :D belkide ölü bi konuyu canlandırıyom ama paylaşmak istedim
-
Benim la o :B
-
izlemistim : D
-
he la oturup izlemiştik tbt den adam çıkcak diye :)
-
Kadının Tbt yi bilmeside ilginç bi durum aslında :) Girmiş bakmış beğenmemiş demek ki.Ya da daha öncesinde çok mu bahsettiniz programda ondan sormuşta olabilir.
-
flassy bunu yazdı:
-----------------------------Kadının Tbt yi bilmeside ilginç bi durum aslında :) Girmiş bakmış beğenmemiş demek ki.Ya da daha öncesinde çok mu bahsettiniz programda ondan sormuşta olabilir.
-----------------------------hocam bi halt bildiğinden değil ya üstümde tbt tshirt ü vardı (:
-
ZoRKaYa bunu yazdı:
-----------------------------flassy bunu yazdı:
-----------------------------Kadının Tbt yi bilmeside ilginç bi durum aslında :) Girmiş bakmış beğenmemiş demek ki.Ya da daha öncesinde çok mu bahsettiniz programda ondan sormuşta olabilir.
-----------------------------hocam bi halt bildiğinden değil ya üstümde tbt tshirt ü vardı (:
-----------------------------buyrun şikayet edin diyo o komik :)
-
güzel olmuş yeni gördüm bende
-
Programmer bunu yazdı:
-----------------------------ZoRKaYa bunu yazdı:
-----------------------------flassy bunu yazdı:
-----------------------------buyrun şikayet edin diyo o komik :)
-----------------------------
Ziyaret dedim mk :/ -
Valla ne ararsan war yardımsewer insanlar war.. ''Tahribat.com'' u sewiyorum.