Tahribat.Com"Da Neden Reklam Yok?
-
la bu sitede nie hiç reklam yok harbi cok merak ettim yönetici arkadaslar cevaplarsa sevinirim :)))
-
tahribat ticari amaç gütmeyen bir sitedir biz parayı sevmeyiz para bizim olmadıkça...
-
Öyle diyorsunda bir zamanlar google reklamlari vardi sanirim.. O zaman parayi seven simdi parayi sevmiyormu? :D
-
tahribat ticari değildir de ondan :D
-
tariqat felsefesine aykırıdır reklam
-
müdür bey burası ticarethane değil eğitimhane! :P
http://www.tahribat.com/aboutweb.asp
Sitenin içerdiği hersey tamamen beleştir, watana millete hizmet olsun diye yapilmistir. :)
başlıktaki kişneme smileyi ve "la" ibaresi de hoş değil tabi.
-
Hocam, zamanında denemiştik.
Muritlere güzel gelmedi, beğenmedik ve kaldırdık...
Bizim amacımızi Vatana Millete hizmet etmek, insanlar bu sitede 2 satır fazla bilgi öğrensin, teknolojiyi yakından takip etsin, yonja.com muş cixim.com muş böle karı-kız-motor sitelerine girene kadar, bilgisayar nedir, programlama nedir, internet güvenliği denildğinde ne denilmek isteniyoru bunu öğretmektir...
Günümün belki 10 saatinden fazlası Forumlara yazarak, sitenin eksiklerini düzelterek, yeni bölümleri kodlayarak, eski bölümlerdeki hataları gidererek, müritlerle uğraşarak, forumu takip ederek, "abi nickim a ama beğenmiom b yapmak istiorum" dienlerle uğraşarak deçiyor...
Sadece benim değil 3 kademede 9 admin, 10 a yakın farklı moderetor var, ve hepsi 5 kuruş para almıyor, hepsi tahribat.comun iyiliği için çalışıyor...
Tariqat bir web sitesi değil, bir felsefedir hoca, içeri girmeden anlayamazsın...
-
"Tariqat bir web sitesi değil, bir felsefedir hoca, içeri girmeden anlayamazsın..."
bunu tuttum :)
-
reklam olsa neden bu kadar çok reklam var olmasa neden yok site işletmek zor
-
Tariqata Hiç Bir RekLamı Yakıştırmam, Zaten AdminLerinde RekLam aLmayacağı %100 Gibi :D
-
Bn Reneyede Sormuştum Kesinlişkle Reklam Almıolar ama müridlere destek için tahribat.com/linkler.asp die sayfa olsa iii olur:)