folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Tahribat.Com"Da Neden Reklam Yok?

Tahribat.Com"Da Neden Reklam Yok?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turkafranga
    turkafranga's avatar
    Erkek
    la bu sitede nie hiç reklam yok harbi cok merak ettim yönetici arkadaslar cevaplarsa sevinirim :)))

baki olsada ayrılık aşk her daim ölümsüzdür..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scuderia
    scuderia's avatar
    Erkek
    tahribat ticari amaç gütmeyen bir sitedir biz parayı sevmeyiz para bizim olmadıkça...

l enfer c est les autres Sartre ...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    G-Turk
    G-Turk's avatar
    Erkek
    Öyle diyorsunda bir zamanlar google reklamlari vardi sanirim.. O zaman parayi seven simdi parayi sevmiyormu? :D

# Taşı delen suyun kuvveti değil, damlaların sürekliliğidir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek
    tahribat ticari değildir de ondan :D

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek
    tariqat felsefesine aykırıdır reklam

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebCrow
    WebCrow's avatar
    Erkek

müdür bey burası ticarethane değil eğitimhane! :P

http://www.tahribat.com/aboutweb.asp

Sitenin içerdiği hersey tamamen beleştir, watana millete hizmet olsun diye yapilmistir. :)

başlıktaki kişneme smileyi ve "la" ibaresi de hoş değil tabi.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Hocam, zamanında denemiştik.

Muritlere güzel gelmedi, beğenmedik ve kaldırdık...

Bizim amacımızi Vatana Millete hizmet etmek, insanlar bu sitede 2 satır fazla bilgi öğrensin, teknolojiyi yakından takip etsin, yonja.com muş cixim.com muş böle karı-kız-motor sitelerine girene kadar, bilgisayar nedir, programlama nedir, internet güvenliği denildğinde ne denilmek isteniyoru bunu öğretmektir...

Günümün belki 10 saatinden fazlası Forumlara yazarak, sitenin eksiklerini düzelterek, yeni bölümleri kodlayarak, eski bölümlerdeki hataları gidererek, müritlerle uğraşarak, forumu takip ederek, "abi nickim a ama beğenmiom b yapmak istiorum" dienlerle uğraşarak deçiyor...

Sadece benim değil 3 kademede 9 admin, 10 a yakın farklı moderetor var, ve hepsi 5 kuruş para almıyor, hepsi tahribat.comun iyiliği için çalışıyor...

Tariqat bir web sitesi değil, bir felsefedir hoca, içeri girmeden anlayamazsın...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blue_dream
    blue_dream's avatar
    Erkek

"Tariqat bir web sitesi değil, bir felsefedir hoca, içeri girmeden anlayamazsın..."

bunu tuttum :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XmV
    XmV's avatar
    Erkek
    reklam olsa neden bu kadar çok reklam var olmasa neden yok site işletmek zor
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Erkek
    Tariqata Hiç Bir RekLamı Yakıştırmam, Zaten AdminLerinde RekLam aLmayacağı %100 Gibi :D

Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seco_carlos
    seco_carlos's avatar
    Erkek
    Bn Reneyede Sormuştum Kesinlişkle Reklam Almıolar ama müridlere destek için tahribat.com/linkler.asp die sayfa olsa iii olur:)

||Tariqat-üL Tahribat !|| DeLikanLı Of The Web !|| Msn:selcuq_1907@hotmail.com ||
Toplam Hit: 1634 Toplam Mesaj: 11