Tahribatı Gene Hacklediler :D
-
http://img521.imageshack.us/my.php?image=tbtzi6.jpg
abi adamlara bakın yuh be olunur da bu kadar mı mal olunur. Altta yorumlar da var eline sağlık falan diye
-
mhahaha hacklemişmişmiş :D
-
boş yere söylememişler:
AÇ TAVUK KENDİNİ DARI AMBARINDA ZANNEDER! :D :D
adama bak be! hayal etmek bile sevindiriyor onu :D
-
laa bu hoşaf dün ftp ye index atmış ampul tahribatın ftp sini hackledim hackledim diye piyasada dolaşıyor :))
-
huhahuhaaha lan bbuu tahribatta hacklene hacklene bi hal oldu
-
tahribat olarak onlara bı kutlama mesajı atmak lazım onların actıgı konunun altına yorum olarak " Sizden büyük yok" diye..
-
asagidaki yaziyi kayit olup yazmistim ama :) yoneticileri 59 sn icinde sildiler mesaji,
evet index attilar bu indexi kahveden tum tayfayi cagirarak attilar, yani ftp ye bi dosyayi upload etmek icin 200 kisilik bir ekiple basarabildiler.
ftp nin public yani paylasima acik oldugunu hic akillarina getirmemisler, got etmek isterken got olmak deyimi bu arkadaslar sayesinde kazanilmis bir deyim olmustur.sayfalarina yazdigim yazi:
http://www.hack-alem.org/forum/showthread.php?p=274#post274
merhaba ben tahribat.com dan underzero
aslinda huyum degildir bir ezige cevap yazmak ama birkac kisi index atilmis vs diye yazinca cevap vereyim dedim.
bu mesajin omrunun uzun olacagini sanmiyorum zaten birazdan adminler silmeye baslar.
1- yakin bir zamanda ftp klasorumuzu herkese actik, maksat dosya, program, yazi, metin vs paylasiminda tahribat.com muridlerinin faydalanabilmesi icindir.
2- biz bunu gecmiste de yasamistik ve gecmistede bazi ezikler paylasima actigimiz ftp ye index.* ismiyle dosyalar atarak tahribat.com u hacklemeye calismalarini gordukce neremizle gulecegimiz sasirmistik ve bayaa bi tassak konusu olmustu.
indeks.html indexs.php indeks1.* vs vs dosyalar atilmisti.
sukur atanlar piyasada su an yok
3- ama boyle bir ezikligi hack-alem.org gibi bir sitede daha gorduk :)
birde videosunu gorduk.
neyse maddeleri bi kenara birakalim
simdi video ya ne diyeceksin diye soru sormussun
bak ezik arkadasim (eziklerle arkadas olmam ama sen istisnasin)
- index attigini soyledigin sayfanin web adresinin dizinine baktin mi ?
tahribat.com/e-book/ndex.html
ebook paylasim dizinine index atilinca hackleniyor site o zaman ben microsoft.com a kadar hicbir siteyi birakmazdim yer yuzunde
- index.html degil ndex.html :) ezik arkadasim madem yapiyorsun duzgun birseyler yap. web adresleri Turkce harfleri henuz kabul etmiyor
- "NE MUTLU TURKUM DIYENE" :) biz gavur sitesiyiz ya
Bugun Ataturk cu hack sitesiyim diyen varsa bizden baska ciksin biziz desin.
- birde o ftp ye ndex.html yi upload ederken "by38, spy-team, coolrapper*07, coder, sanal darbeci (matkap hesabi), kaya (nerene dayarsan daya), bozkurt26 (ulkucu, milliyetci, sanalci) ve ismi aklina gelmeyen bir sürü (koyun hesabi) tim uyeleri" ile mi upload ettiniz, yoksa index i hazirlamana mi yardim etti.
bize sorsaydin bizde yol yordam gosterirdik nasil ftp ye upload edilir, nasil ndex.html sayfasi hazirlanir, sonra nasil sebek olunur diye. sorsaydin keske hic degilse sadece sen sebek olurdun digerlerini sebek etmezdin
benide sabah sabah onca isin arasinda basin sozcusu gibi boyle bir yazi yazmaya mecbur etmezdin
sevgilerimle
underzero
tahribat.com
not: bana ait resimler yazilar sayfadan bulabilirsiniz, ezik isko gibi sayfadan resimleri alip aha bilgisayarina girdim ordan aldim resimlerini demezseniz sevinirim. -
underzero bunu yazdı:
-----------------------------asagidaki yaziyi kayit olup yazmistim ama :) yoneticileri 59 sn icinde sildiler mesaji,
evet index attilar bu indexi kahveden tum tayfayi cagirarak attilar, yani ftp ye bi dosyayi upload etmek icin 200 kisilik bir ekiple basarabildiler.
ftp nin public yani paylasima acik oldugunu hic akillarina getirmemisler, got etmek isterken got olmak deyimi bu arkadaslar sayesinde kazanilmis bir deyim olmustur.sayfalarina yazdigim yazi:
http://www.hack-alem.org/forum/showthread.php?p=274#post274
merhaba ben tahribat.com dan underzero
aslinda huyum degildir bir ezige cevap yazmak ama birkac kisi index atilmis vs diye yazinca cevap vereyim dedim.
bu mesajin omrunun uzun olacagini sanmiyorum zaten birazdan adminler silmeye baslar.
1- yakin bir zamanda ftp klasorumuzu herkese actik, maksat dosya, program, yazi, metin vs paylasiminda tahribat.com muridlerinin faydalanabilmesi icindir.
2- biz bunu gecmiste de yasamistik ve gecmistede bazi ezikler paylasima actigimiz ftp ye index.* ismiyle dosyalar atarak tahribat.com u hacklemeye calismalarini gordukce neremizle gulecegimiz sasirmistik ve bayaa bi tassak konusu olmustu.
indeks.html indexs.php indeks1.* vs vs dosyalar atilmisti.
sukur atanlar piyasada su an yok
3- ama boyle bir ezikligi hack-alem.org gibi bir sitede daha gorduk :)
birde videosunu gorduk.
neyse maddeleri bi kenara birakalim
simdi video ya ne diyeceksin diye soru sormussun
bak ezik arkadasim (eziklerle arkadas olmam ama sen istisnasin)
- index attigini soyledigin sayfanin web adresinin dizinine baktin mi ?
tahribat.com/e-book/ndex.html
ebook paylasim dizinine index atilinca hackleniyor site o zaman ben microsoft.com a kadar hicbir siteyi birakmazdim yer yuzunde
- index.html degil ndex.html :) ezik arkadasim madem yapiyorsun duzgun birseyler yap. web adresleri Turkce harfleri henuz kabul etmiyor
- "NE MUTLU TURKUM DIYENE" :) biz gavur sitesiyiz ya
Bugun Ataturk cu hack sitesiyim diyen varsa bizden baska ciksin biziz desin.
- birde o ftp ye ndex.html yi upload ederken "by38, spy-team, coolrapper*07, coder, sanal darbeci (matkap hesabi), kaya (nerene dayarsan daya), bozkurt26 (ulkucu, milliyetci, sanalci) ve ismi aklina gelmeyen bir sürü (koyun hesabi) tim uyeleri" ile mi upload ettiniz, yoksa index i hazirlamana mi yardim etti.
bize sorsaydin bizde yol yordam gosterirdik nasil ftp ye upload edilir, nasil ndex.html sayfasi hazirlanir, sonra nasil sebek olunur diye. sorsaydin keske hic degilse sadece sen sebek olurdun digerlerini sebek etmezdin
benide sabah sabah onca isin arasinda basin sozcusu gibi boyle bir yazi yazmaya mecbur etmezdin
sevgilerimle
underzero
tahribat.com
not: bana ait resimler yazilar sayfadan bulabilirsiniz, ezik isko gibi sayfadan resimleri alip aha bilgisayarina girdim ordan aldim resimlerini demezseniz sevinirim.
-----------------------------seninkini biraz kendime uyarlayıp siteye yeni konu açtım Tahribat.com hacked Mİ ACABA (site adminlerinin göt oluşu :D) die :D