Tahribat/T-Shirt ?
-
eet beyler ne dersiniz bizde tişört baskı muhabbetine girelimmi ? yaz gelior sanırım bilmiorum bugün hava güzeldi ama :D şöle bi tahribat logolu mogolu birşeyler yapsak Dalımızı kesenin ormanını yakarız Tariqat-Ül TahriBat falan olabilir Istanbul dahilinde tişörte Akmerkez'de ufak bir dükkan Şişli'de her türlü baskı yapan bir mağaza ataköy galleria'da bi kadiköyde opera pasajının en üst katında bi yer war, sadece tshirte baskı yapıolar, bi de profilo'da bardak vs üzerine baskı yapan bi yer war tabi bunlar istanbul içinde dierleri içinde kargoyla fırlatırız fakat ödeme biçimi, teslim tarzı nasıl olur bilmem.Birde tasarımlar üzerinde biraz kassak ben 7 gün 24 saat çıkarmam tişörtü sırtımdan :D
(ben bi kuyuya taş attım siz üstünden gelebilirseniz gelin bakalım

-
daha once bole bisi konusmusmuyduk benmi yannis hatirliyom yaw ?
nese konusmadiysak eer guzel olur. gunes bi gun yuz verdi die millet yaz havasina girmis baksaniza :D
-
Güzel olr ama onu organize etmesi zor abilerimizden biri tasarlayıp kafasında t-shirt'ü tbt ye örnek bi model koyabilir bizde bnn aynısını t-shirt olarak bastırrırızz baya ses duyururuz bnce Iam not a hacker ,Iam a security proffesional tahribat.com bide holünün işaret oraya tmm manyak olr :)
-
falla siyah tişörtün önüne veya arkasına

bunu kasacaksın falan filan olmazsa b3n bi kaç asortik çizim yapayım :D
-
ya bu konuda baya bi muhabbet yapılmıstı cok ii hatırlıom formu biras kurcalasanız bulursunuz. ama fikrimi soracak olursanız guzel olur...
-
Hakikaten çok guzel fikir.Hem bölece tanırız birbirimizi. TaHRiBaT forever fln :p
-
t-shirt ii fikir ama organize etmesi zor gibime gelio cok konusuldu hala sonuc yok olursa cok gzl olur
-
Güzel olur,hoş olur,hem neden olmasın?Birbirimizi tanırız böylece rahat rahat.
-
Valla DAilar ben alirim ;) siyah olacak asıl renk :) bVe üstüne kırmızı seyler gerci abiler bir kaç defa çizim yapmişlardi :) valla yapılsın bana yollayın ben her türlü parayi yollarım banka havele ptt vs bankomatık hesaba aytırma :D yeterkı mal gelsin dai :) birde fiyatlar öle ucuk kacık olmasin :) ucuk dedi isem 100 150 filan gibi
-
eved beyler tşörtleri giyer birde 11-11 takım kurarız maç yaparız tişörrte ilk tahribato veririz yane dimi