Tahribat/T-Shirt ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gastarbeiter
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek

eet beyler ne dersiniz bizde tişört baskı muhabbetine girelimmi  ? yaz gelior sanırım bilmiorum bugün hava güzeldi ama :D şöle bi tahribat logolu mogolu birşeyler yapsak Dalımızı kesenin ormanını yakarız Tariqat-Ül TahriBat falan olabilir  Istanbul dahilinde tişörte  Akmerkez'de ufak bir dükkan  Şişli'de her türlü baskı yapan bir mağaza  ataköy galleria'da  bi kadiköyde opera pasajının en üst katında bi yer war, sadece tshirte baskı yapıolar, bi de profilo'da bardak vs üzerine baskı yapan bi yer war tabi bunlar istanbul içinde dierleri içinde kargoyla fırlatırız fakat ödeme biçimi, teslim tarzı nasıl olur bilmem.Birde tasarımlar üzerinde biraz kassak ben 7 gün 24 saat çıkarmam tişörtü sırtımdan :D

(ben bi kuyuya taş attım siz üstünden gelebilirseniz gelin bakalım

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dipLoit
    dipLoit's avatar
    Erkek

daha once bole bisi konusmusmuyduk benmi yannis hatirliyom yaw ?

nese konusmadiysak eer guzel olur. gunes bi gun yuz verdi die millet yaz havasina girmis baksaniza :D

bir imzam bile yok
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cLust3R
    cLust3R's avatar
    Erkek

Güzel  olr ama onu  organize etmesi  zor  abilerimizden  biri  tasarlayıp kafasında t-shirt'ü    tbt ye   örnek bi model  koyabilir  bizde  bnn aynısını  t-shirt olarak   bastırrırızz  baya  ses  duyururuz  bnce  Iam not a hacker ,Iam  a  security proffesional tahribat.com   bide holünün işaret  oraya tmm manyak  olr :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gastarbeiter
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek

falla siyah tişörtün önüne  veya arkasına

bunu kasacaksın falan filan olmazsa b3n bi kaç asortik çizim yapayım :D

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek
    ya bu konuda baya bi muhabbet yapılmıstı cok ii hatırlıom formu biras kurcalasanız bulursunuz. ama fikrimi soracak olursanız guzel olur...

delimiyim ben?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zaknafein
    Zaknafein's avatar
    Erkek

Hakikaten çok guzel fikir.Hem bölece tanırız birbirimizi. TaHRiBaT forever fln :p

SELECT * FROM users WHERE clue > 0. Uh oh, zero rows were returned! Oh no!?!?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek
    t-shirt ii fikir ama organize etmesi zor gibime gelio cok konusuldu hala sonuc yok olursa cok gzl olur

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    esrardede
    esrardede's avatar
    Erkek
    Güzel olur,hoş olur,hem neden olmasın?Birbirimizi tanırız böylece rahat rahat.

Yakınınızdan geçerken tıslayan kaç şey sayabilirsiniz?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Afyon
    Afyon's avatar
    Erkek
    Valla DAilar ben alirim ;) siyah olacak asıl renk :) bVe üstüne kırmızı seyler gerci abiler bir kaç defa çizim yapmişlardi :) valla yapılsın bana yollayın ben her türlü parayi yollarım banka havele ptt vs bankomatık hesaba aytırma :D yeterkı mal gelsin dai :) birde fiyatlar öle ucuk kacık olmasin :) ucuk dedi isem 100 150 filan gibi
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnTiSoZeL
    AnTiSoZeL's avatar
    Erkek
    eved beyler tşörtleri giyer birde 11-11 takım kurarız maç yaparız tişörrte ilk tahribato veririz yane dimi
Toplam Hit: 2154 Toplam Mesaj: 10