Tahribatta Anket Modülü
-
Tahribat.com da anket modülü olsa ve forumda muridlerin merak ettiği konuda anket açma şansı olsa veri tabanını şişirmeden cevaplarını alsalar nasıl olur du sizce ?
-
bence iyi olurdu ama işin çivisinin çıkabilitesi yüksek.
-
onuda düşünmedim değil :)
-
adminlere acilmasini istediginiz konulari bildirebilirsiniz
incelenip uygunsa anket acilabilir
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------adminlere acilmasini istediginiz konulari bildirebilirsiniz
incelenip uygunsa anket acilabilir
-----------------------------yıl 2009
-
canim eposta veya o.m. ile
-
hangi donu giyersiniz?
1- cingene donu
2- kırmızı başlıklı kızın giydiği dondan
3- futbolcuların giydiği don :D vs
gibi konular anket olur forum rahatlar :D
güzel bi düşünce :D aktive olursa daha güzel olur :D
-
CaNNi bunu yazdı:
-----------------------------hangi donu giyersiniz?
1- cingene donu
2- kırmızı başlıklı kızın giydiği dondan
3- futbolcuların giydiği don :D vs
gibi konular anket olur forum rahatlar :D
güzel bi düşünce :D aktive olursa daha güzel olur :D
------------------------------aslında baslarda sacma sapan konular acanda olacaktır ama zamanla onlar erir ve düzene girer diye düşünüyorum ama
senin verdiğin ornekteki gibi yersiz anketlere de atlayanlar her zaman cıkar. hatta benim en favorim olan murid
tipi her konuya usenmeden girip soruyu sorana cevabını kendi de bilmediği halde gereksiz yorumlar yapanlardır ki bunlar
illa üşenmeden böyle sacma anketler hazırlayıp altına da bir okadar bos yorumlar doseyecektir.
mesela buna cozum olarak anketi 1 defa silinen üyenin 2 ay boyunca yeni anket hazırlaması yasaklanabilir. 2. ve sonraki hatalarında bu hakkı sonsuza kadar elinden alınır.
-
olabilir ama dier konulardan daha fazla laçkalaşacağı kesin :) ama genede güzel fikir
-
o zamanda konu yerine anket silinme olayı olacak ki şu dönemde ben bazı zihniyetlerin anket konularını kestirebiliyorum şimdiden.. örn: hangi mezheptensin.. kürtlük kabul edilmelimi edilmemeli mi? .. derin devlet var mı yok mu? deli misin manyak mı? zurnanın hangi deliğisin? ... çoğaltılabilir tabi bunlar.. adminlerde insan yazık adamlara..
-
tarzan bunu yazdı:
-----------------------------
o zamanda konu yerine anket silinme olayı olacak ki şu dönemde ben bazı zihniyetlerin anket konularını kestirebiliyorum şimdiden.. örn: hangi mezheptensin.. kürtlük kabul edilmelimi edilmemeli mi? .. derin devlet var mı yok mu? deli misin manyak mı? zurnanın hangi deliğisin? ... çoğaltılabilir tabi bunlar.. adminlerde insan yazık adamlara..
-----------------------------örnekler çok gerçekçi ama 10-20 defolu mürid yüzünden gelişimlere açık olamamk da kötü .
not: bu arada eklemeden edemedim kesin acılacak konulardan biride şu:
-hangi kurtlarvadisi karakterisiniz ?