Tahribatta İlginç Bir Karşılaşma. . .

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    melek1982
    melek1982's avatar
    Dişi

2 sene önce ayrıldık güzel bir ilişkiydi ama bitti ve 2 sene boyunca onu 1-2 kere ancak gördüm. çünkü her gece allahıma yalvarıyordum onu bi daha gösterme dayanamam diye. evet aynı şehirlerdeyken 1-2 kez ancak karşılaştık. İlişkimizi yaşadığımız o şehirden mezun olup ayrılınca sevindim çünkü hayatımdan o da çıkacaktı taa ki 1 saat öncesine kadar. . .

hemde nerde gördüm onu biliyomusunuz Tahribat.com da formları gezerken yaşadığı yer dikkatimi çekti ve profiline baktığımda çok büyük bir şaşkınlık yaşadım çünkü o da burdaydı. . .

Ben asla tesadüflere inanmam hayatta herşey birbiriyle denk gelecek şekilde ayarlanmıştır. Evet şu anda biraz heyecanlıyım çünkü yaşadıklarımız aklıma geldi herşey çok güzelken böyle olmak çok kötü. Onu hala sevmiyorum hatta ona karşı nötrüm. yani hiçbişey hissetmiyorum ama burda karşılaşmamız çok ilginç değilmi

Bunu sizlerle paylaşmak istedim sadece  

Çok sevdiğim bi söz var onu sizlerle paylaşmak isytiyorum

Aynı yol üzerinde birbirine karşı gelen iki araba gibiyiz. birbirimizi gördük, yaklaştık ve sonra yolumuza devam ettik. . .

Uzun ince bir yol iştee
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PacoRabanne
    PacoRabanne's avatar
    Erkek

bende sizin burda karşılanmanızı tesadüf olarak algılamıyorum aslında oda seni seviyoki buraya kadar gelmiş zaten sende onu sevdiğini söylüyosun

eeee ne duruyonuz?????

Kaldığınız yerden devam edin 

AŞK DOKTORU

Fuck this world if they cant understand me!!!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cLust3R
    cLust3R's avatar
    Erkek
    sizinki fetish boyutu   ugrastrma  cocugu  madem inanmıosn  tesadüflere  buda tesadüf  deildr ozmn kader
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Connection
    Connection's avatar
    Erkek
    uzatmada soyle nıckı ne?

"Çevrelerine uymak için kendini yontanlar,tükenip giderler" Connection® MSN: koray@maviates.org
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    melek1982
    melek1982's avatar
    Dişi

sen değilsin heyecanlanma

ve artık onun başka bir sevgilisi var

Uzun ince bir yol iştee
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PacoRabanne
    PacoRabanne's avatar
    Erkek
    melek1982 bunu yazdı:

sen değilsin heyecanlanma

ve artık onun başka bir sevgilisi var

başka sevgilisi varsa o zaman bu siteye neden gelmiş???

yani sonuçta seninile irtibata geçmek için buraya gelmiştir eğer sevgilisi varsada neden böyle bi şey yapsın???

Fuck this world if they cant understand me!!!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordofdarkness
    swordofdarkness's avatar
    Erkek

bu site hack sitesidir. birincil amacı bilgisayar, elektronik sistemleri hakkında bilgi paylaşımıdır.

Aşk bölümünün  

Kısa Pantolon, Paslı Çakı, Dizde Kabuk Bağlamış Yara, Kısa Çakı, Paslı Pantolon, Yarası Gözde Kalmış Kabuk
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordofdarkness
    swordofdarkness's avatar
    Erkek

Tahribat hack sitesidir. Asıl amacı programlama dilleri, bilişim sistemleri, elektronik ve hack ile ilgili bilgi paylaşımıdır.

Aşk topiğinin açılma nedeni insanların özel hayatlarını ifşa etmeleri değil yetenek sahibi arkadaşların hikaye ve şiir gibi şeyleri paylaşmalarıdır.

Tahribatın herşeyi olduğu gibi bu da amacından şaşmıştır. Konuyu kilitliyorum...

Kısa Pantolon, Paslı Çakı, Dizde Kabuk Bağlamış Yara, Kısa Çakı, Paslı Pantolon, Yarası Gözde Kalmış Kabuk
Toplam Hit: 1146 Toplam Mesaj: 8