Tahribatta Poşet Basacak Varmı?
-
Tahribat ailesi merhabalar , işyeri için poşet yaptırmak istiyorum. Hersey size ait olacak ( görsel tasarım , basım ve kargo )
Ben iş yeri adresi slogan adres ve iletisim numaraları verecem.:)
Tahribatta yapan murid olursa hem hesaplı olur hem para aramızdan birine gider diye düsündüm. :)
İlgili arkadaslara duyurulur :)
saygı ve sevgiler ile
-
hocam pm den bilgileri yolla ulaşsınlar sana. bu işi yapan çok yakın bir arkadaşım var yardımcı olurlar.
-
prokto bunu yazdı
hocam pm den bilgileri yolla ulaşsınlar sana. bu işi yapan çok yakın bir arkadaşım var yardımcı olurlar.
Hocam kendi işim :) ben iletisime geciyorum seninle pm attım :)
baska arkadaslar da varmıdır?
-
Konuyla çok alakası yok baltalamak gibide olmasın ama toplu iş yaptırabileceğim kaliteli iş yapan bir matbaaya ihtiyacım var :)
-
her türlü matbaacılık reklam baskı işleriniz uygun fiyata yapılır :)))
istanbul içi elden ulaşım yapılır. şehir dışı kargo alıcıya ait olur yada hallederiz konuşupta.
-
risk53 bunu yazdı
Konuyla çok alakası yok baltalamak gibide olmasın ama toplu iş yaptırabileceğim kaliteli iş yapan bir matbaaya ihtiyacım var :)
matbaa konusunda çok güzel işler yapan kişiler mevcut istersen iletişim bilgilerini verebilirim.
-
risk53 bunu yazdı
Shwarz ile irittibata gec