Tak Etti Artık Yau :D
-
Ya heryerde flash oyunlar animasyonlar fln görüyorum ama yapamıyorum adam gibi bişey,artık bende flash yapmak istiyorum.Az önce site introsu yapıyım dedim;parçalanma efektli bişi yaptım,arkadanda işte sitemize hoşgeldiniz gibi bi yazı toplanarak gelicek fln ama bi türlü ayarlayamadım fln en sonunda oldu.Bu seferde animasyonu durduramadım =) sürekli replay durumunda :P şöyle adam gibi nasıl öğrenirim ya?Elimde bayaa kalınca bi flash kitabı var,bide cd-datanın flash eğitim cdsi var Türkçe ama doru dürüst bişi kapamadım,bayıyo.Şu dosya arşivindeki asp güncesi tarzında anlatımı olan
bi kitap bişey önerebilirmisiniz link verirmisiniz?Yada siz anlatım yapabilirmisiniz basit yollu :D -
dünyada editten başkası yalan :D
-
Ya iyi hoş diyosun edit diyosun :D compile etmek sorun deil ama o compile versiyonu bile editliyemiyom işte :D
-
---RudeboY--- bunu yazdı:
-----------------------------
.Bu seferde animasyonu durduramadım =) sürekli replay durumunda
-----------------------------frame in bittiği yerde bir stop() işini görür. :D
-
hoja eskıden bazı kozmo lar destrooy cartoon la bişeyler yapıyolardı ama flashmı oluyodu sokaşmı oluyodu bilmiyom ama bildiğim biraz uğraş istiyodu
biraz daha ıkınırsan başarabilirsin :)
-
abü güzel şeyler yapacaksan actionscript kas o zaman yunus abü vardı bir aralar ama nerelere gitti bilmem :D
-
Hacı öğrenmenin yolu bozmaktan be editlemeden geçer. Buzul hocamın yolundan git. Ve flaş eğitim videoları var. Onları bulabilirsen bayağı işine yarar.
-
Ya öyle çok düzgün çizimler olmasada basit yollu animasyonlar yapmak istiyorum enazından.(grafi komedi mesela :D) Actionscript işimi görür diyosanız as2 kitapta vardı ama okumadım :D ona bakıyım biraz =)
Toplam Hit: 1051 Toplam Mesaj: 8