Tak Etti Artık Yau :D

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek
    Ya heryerde flash oyunlar animasyonlar fln görüyorum ama yapamıyorum adam gibi bişey,artık bende flash yapmak istiyorum.Az önce site introsu yapıyım dedim;parçalanma efektli bişi yaptım,arkadanda işte sitemize hoşgeldiniz gibi bi yazı toplanarak gelicek fln ama bi türlü ayarlayamadım fln en sonunda oldu.Bu seferde animasyonu durduramadım =) sürekli replay durumunda :P şöyle adam gibi nasıl öğrenirim ya?Elimde bayaa kalınca bi flash kitabı var,bide cd-datanın flash eğitim cdsi var Türkçe ama doru dürüst bişi kapamadım,bayıyo.Şu dosya arşivindeki asp güncesi tarzında anlatımı olan
     bi kitap bişey önerebilirmisiniz link verirmisiniz?Yada siz anlatım yapabilirmisiniz basit yollu :D

:)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    dünyada editten başkası yalan :D

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek
    Ya iyi hoş diyosun edit diyosun :D compile etmek sorun deil ama o compile versiyonu bile editliyemiyom işte :D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek

---RudeboY--- bunu yazdı:
    -----------------------------
    .Bu seferde animasyonu durduramadım =) sürekli replay durumunda
    -----------------------------

frame in bittiği yerde bir stop() işini görür. :D 

Paslanmış bir uygulama geliştirici.. ##
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    e-toLqa
    e-toLqa's avatar
    Erkek

hoja eskıden bazı kozmo lar destrooy cartoon la bişeyler yapıyolardı ama flashmı oluyodu sokaşmı oluyodu bilmiyom ama bildiğim biraz uğraş istiyodu

biraz daha ıkınırsan başarabilirsin :) 

Böyle bir imza yok yada siz görüntüleyene kadar adminler tarafindan silindi.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    abü güzel şeyler yapacaksan actionscript kas o zaman yunus abü vardı bir aralar ama nerelere gitti bilmem :D

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek
    Hacı öğrenmenin yolu bozmaktan be editlemeden geçer. Buzul hocamın yolundan git. Ve flaş eğitim videoları var. Onları bulabilirsen bayağı işine yarar.

.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek
    Ya öyle çok düzgün çizimler olmasada basit yollu animasyonlar yapmak istiyorum enazından.(grafi komedi mesela :D) Actionscript işimi görür diyosanız as2 kitapta vardı ama okumadım :D ona bakıyım biraz =)

Toplam Hit: 1051 Toplam Mesaj: 8