Taken 2 İzleyenler - Spoiler İçerir

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Arkadaşlar başlıktada söylediğim gibi spoiler içerir.İzlemeyenler çıksın lütfen konudan.

spoiler içerir.

spoiler içerir.

spoiler içerir.

spoiler içerir.

Filmin fragmanı çıktığından beri izlemek istiyordum.Kısmet bu güneymiş.İzledim ve 1. flim gibi çok beğendim.Türkiye'yi tanıtması, türkiyede çekilmesi ve Türkçe konuşmalar yer vermesi ayrı bir heycan ve gurur oldu bizim için.Gel gelelim her zaman ki gibi yanlışlıklar vardı.Arnavutların sınır kapısından geçişleri sahnesinde mesela.O nasıl 3. dünya ülkesi gibi bir sınır kapısıdır öyle.Hadi o çok anormal değil, bizim polisler hala hacı murat kullanıyor mu yav ? Birde amarikan konsolosluğunda amarikan askerleri mi var ? Hadi var diğelim İstanbulda uçaksavar falan ne iş ? 

Genel olarak film çok zevk verdi.Sizin yorumunuz nedir ? 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baristbt
    baristbt's avatar
    Erkek

taken kadar güzeldir diye izlemiştim.. tamamen zaman kaybı..

devam ettirelim diye çekilmiş film belli amk..

en kötüsüde bi şehir ülke ancak bu kadar kötü yansıtılırdı :)

https://twitter.com/mBarisYigit/status/282930286981959681

https://twitter.com/mBarisYigit/status/282933471331102720

http://www.leyladansonra.com/
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

Kendi filmlerimizi çekip pazarlamadığımız sürece Türkiye Irak'tan beter gösterilecek. Maalesef.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

@BarisYigit Türk bayrakları, camiler, Türkçe konuşmalar falan iyiydi.O hacı muratları hurdalıktan çıkarmışlardır belki masraf olmasın diye :) Evet hocam bir ezikliğimiz var gene ama o kadar da kötü değil.Beterin beteri var.

Hindistan, pakistan yapımı bir filim vardı ajanlı falan.Unuttum şimdi ismini.Onda da mardini ırak diye göstermişti pezevenkler.Bir de plkaları çamurlamışlardı belli olmasın diye.Jackie Chan yavşağının da İstanbulda çekilmiş bir filimi var.Bİr sokaktan geçerken çarşaflı kadınlar duvarın dibine çöküyorlardı.(Osmanlı zamanında erkek sokaktan geçerken kadın duvar dibine çömelirdi).Yani ya bilerek yapıyorlar, ya da öyle görüyorlar... 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Balyoz99
    Balyoz99's avatar
    Erkek

Hocam onların kafasındaki Türkiye imajı öyle.  Türkiye hakkında önyargılarınızın olduğunu, uzakdoğu veya ABD'den Türkiye'ye ilk defa geldiğinizi düşünün. Ben düşündüm :) Adamlar gördüklerini yansıtmış. Türkiye'de çekilen her yabancı filmde biraz Midnight Express havası oluyor ama onların gördüğü o.

Fatih, Eminönü veya Karaköy'e falan gidince tarafsız bi gözle bakın etrafa.

arbeit macht frei
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PsychoDawn
    PsychoDawn's avatar
    Erkek

türkiye yanlış yansıtılmış,hindistanın varoşları gibi gösterilmiş adeta fazlaca kınadım ...

filmde bok zaten

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    attackatak
    attackatak's avatar
    Erkek

yarısında bıraktım. kamera Türklere çevrildiğin de siyah örtülü bir sürü kadını yanyana koymuşlar. hacı murat polis arabaları, gümrük kalitesizliği vs... Yanlış tanıtıyor Türkiye'yi...

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EMRE955
    EMRE955's avatar
    Erkek

Ulan bi tane kadını da peçesiz yapın amk. Yok yook biz hakediyoruz. Sağda solda peçeye bürünmüş karılar olduğu müddetçe ve gelen turistler bu dinci bozuntularını görmeye devam ettikçe yabancıların gözünde Türkiye deki peçeli kadın imajı silinmeyecek.

xxx
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Türk düşmanlığını empoze etmeye çalışan bir filmdi ilk film gerçekten güzel bir aksiyon filmiydi, ama bu filmde yönetmenin ne kadar şerefsiz birisi olduğunu görmüş olduk, onlarca mantık hataları onlarca ağır hakaretler filan tam bir rezillikti. Şehrin göbeğinde attığı el bombalarını saymıyorum bile, 

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Dostlar bence yönetmenin kasten yaptığı bir ibnelik değil.Öyle görüyorlar demek ki.İstanbulda böyle, doğuya doğru gitseler feci olurdu demek ki.Şu konsolosluğa giden var mı ? Amarikan askerlerimi var harbiden ?

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tengri
    Tengri's avatar
    Erkek
    attackatak bunu yazdı

yarısında bıraktım. kamera Türklere çevrildiğin de siyah örtülü bir sürü kadını yanyana koymuşlar. hacı murat polis arabaları, gümrük kalitesizliği vs... Yanlış tanıtıyor Türkiye'yi...

yanlış mı tanıtıyorlar? Her 2 kadın dan (belki daha fazla) kapalı ve bunların yarısıda çarşaflı değil mi hoca? Adamlar neyi yanlış tanıtıyor. Sik gibi ülkeyiz, kabul edin artık bunu. 

Ben Fight Clubı izledin mi? derken utanıyorum, adam İzlemedim. derken utanmıyor. Bi de nasıl güzel mi, diyo... Bi bitmediniz amk.
Toplam Hit: 1052 Toplam Mesaj: 11