folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Taketwo'dan Mafia 3 Hamlesi

Taketwo'dan Mafia 3 Hamlesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Take Two, Mafia 3 Domainleri Satın Aldı!

İkinci Mafia oyunundan tam 5 sene sonra, Take Two Mafia 3 için harekete geçti. Geçtiğimiz gün, Take Two'nun Mafia3TheGame.com,MafiaIIITheGame.com, MafiaThree.com ve MafiaThreeThe Game.com isimli domainleri satın aldığı ortaya çıktı.

Bu satın alımlarla birlikte merakla beklenilen Mafia 3 için ilk adım da atılmış oldu.

Zira geniş bir kesim Mafia 3'ün E3 2015 sırasında tanıtılmasını bekliyordu. Fakat görünen o ki TakeTwo, Mafia 3'ü E3 sonrasına saklamak istemiş. Kim bilir, belki de yaklaşan Gamescom'da resmi bir Mafia 3 duyurusu görebiliriz.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek

E hadi artik yarildik ortadan ikiye bekle bekle.

Edit. E3 gibi organizasyonda tanitilmayan oyunu kalkip sonrasinda tanitmakta pek mantikli gelmedi bana. Bisey beklemiyorum ben. Ön satışa cikartmislardi aylar oncesinde de bi cacik cikmamisti buda oyle olur.

NoToLeRaNcE tarafından 29/Haz/15 17:39 tarihinde düzenlenmiştir

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

13 sene önce cıkan mafia 1'in atmosferini ve senaryosunu yakalamaları lazım artık. ikinci oyunun senaryosu cok zayıftı birinci oyuna göre.

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek

İki elim kanda olsa oynarım bu oyunu :P Daha geçen aylarda linux üzerinde bi daha bitirdim mafia 1'i.

Single Player haricinde de bir şeyler görürüz umarım.

Yavaştan moda girmek isteyen müridlere:

https://www.youtube.com/watch?v=SvS2Ap1eCP0

pcdoktor636 tarafından 29/Haz/15 18:09 tarihinde düzenlenmiştir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekkeli
    Tekkeli's avatar
    Erkek

Oh be!

Mafia 2 yi 3 keremi ne bitirdim hayatımda oynadığım en iyi oyundu.

Sonunda joe ölüyomu kalıyomu onu bilmiyoruz ama mafia 3 resimlerinde o da vardı.

Çıksın illaki mütiş bişey olacaktır.

Kaliteyi arttırmaya bile gerek yok sadece oyunun kurgusu devam etsin yeter.

Köpeklerin kardeşliği aralarına kemik atılana kadardır. Mevlana Celaleddin-i Rumi
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Mafia 2'ti 1'den daha çok seviyorum. 1'e hiç ısınamadım 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

2 nin seneryosu nitelikli ama kısaydı açıkçası.

3e daha bence en az 2 sene var.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Alırım bir dal!

while (1<2)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Mafia 1'de polisler bıktırıcı. O Yüzden Yarıda bıraktım oyunu. Ama Mafia 2 ayrı. Oyun zamanda yolculuk yaptırıyor. Hapise giriş ve çıkış Arasında araba modellerinin değişmesini bile düşünmüş adamlar. 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fotografci
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek

http://shiftdelete.net/mafia-3-duyuruldu-62627

Mafia 2'yi daha oynamadım ama Mafia 1 her yönüyle efsaneydi. 2 kez bitirmiştim o zamanlarda liseliydik tekrar 1'i oynayıp sonra 2'den devam etmeyi düşünüyorum.

Toplam Hit: 1075 Toplam Mesaj: 10
mafia 3