Taketwo'dan Mafia 3 Hamlesi
-

Take Two, Mafia 3 Domainleri Satın Aldı!
İkinci
Mafia oyunundan tam 5 sene sonra, Take Two Mafia 3 için harekete geçti. Geçtiğimiz gün, Take Two'nun Mafia3TheGame.com, MafiaIIITheGame.com, MafiaThree.com ve MafiaThreeThe Game.com isimli domainleri satın aldığı ortaya çıktı. Bu satın alımlarla birlikte merakla beklenilen
Mafia 3 için ilk adım da atılmış oldu. Zira geniş bir kesim
Mafia 3'ün E3 2015 sırasında tanıtılmasını bekliyordu. Fakat görünen o ki TakeTwo, Mafia 3'ü E3 sonrasına saklamak istemiş. Kim bilir, belki de yaklaşan Gamescom'da resmi bir Mafia 3 duyurusu görebiliriz. -
E hadi artik yarildik ortadan ikiye bekle bekle.
Edit. E3 gibi organizasyonda tanitilmayan oyunu kalkip sonrasinda tanitmakta pek mantikli gelmedi bana. Bisey beklemiyorum ben. Ön satışa cikartmislardi aylar oncesinde de bi cacik cikmamisti buda oyle olur.
NoToLeRaNcE tarafından 29/Haz/15 17:39 tarihinde düzenlenmiştir -
13 sene önce cıkan mafia 1'in atmosferini ve senaryosunu yakalamaları lazım artık. ikinci oyunun senaryosu cok zayıftı birinci oyuna göre.
-
İki elim kanda olsa oynarım bu oyunu :P Daha geçen aylarda linux üzerinde bi daha bitirdim mafia 1'i.
Single Player haricinde de bir şeyler görürüz umarım.
Yavaştan moda girmek isteyen müridlere:
https://www.youtube.com/watch?v=SvS2Ap1eCP0
pcdoktor636 tarafından 29/Haz/15 18:09 tarihinde düzenlenmiştir -
Oh be!
Mafia 2 yi 3 keremi ne bitirdim hayatımda oynadığım en iyi oyundu.
Sonunda joe ölüyomu kalıyomu onu bilmiyoruz ama mafia 3 resimlerinde o da vardı.
Çıksın illaki mütiş bişey olacaktır.
Kaliteyi arttırmaya bile gerek yok sadece oyunun kurgusu devam etsin yeter.
-
Mafia 2'ti 1'den daha çok seviyorum. 1'e hiç ısınamadım
-
2 nin seneryosu nitelikli ama kısaydı açıkçası.
3e daha bence en az 2 sene var.
-
Alırım bir dal!
-
Mafia 1'de polisler bıktırıcı. O Yüzden Yarıda bıraktım oyunu. Ama Mafia 2 ayrı. Oyun zamanda yolculuk yaptırıyor. Hapise giriş ve çıkış Arasında araba modellerinin değişmesini bile düşünmüş adamlar.
-
http://shiftdelete.net/mafia-3-duyuruldu-62627
Mafia 2'yi daha oynamadım ama Mafia 1 her yönüyle efsaneydi. 2 kez bitirmiştim o zamanlarda liseliydik tekrar 1'i oynayıp sonra 2'den devam etmeyi düşünüyorum.